Sorinel Copilul de Aur, nașul unui alt manelist! Imagini EXCLUSIVE de la paranghelie

+4 click pentru
galerie

Manelistul Sorinel Copilul de Aur și iubita lui, cea pe care o consideră soția sa, au fost, zilele trecute, părinții spirituali ai unui coleg de breaslă, cei doi nășindu-l pe cântăreț și pe fericita lui mireasă. Iar cum o nuntă în lumea manelelor nu poate trece neobservată, paranghelia care a urmat după ce tinerii însurăței au semnat actul care îi unește, oficial, a fost una pe măsură.

După ce Ionuț, manelist devenit cunoscut în lumea muzicii drept Ady de Ady, a spus ”DA”, secondat de nașii săi, a plecat spre Frumușani, locul lor de baștină și a pus bazele unei petreceri de zile mari. Iar cum o petrecere de genul nu poate să fie lispită de bunătățile tradiționale, berbecuțul la proțap , bine udat cu pahare de vin, a fost savurat la maximum de invitații din curtea vilei în care locuiesc tinerii însurăței. Nici măcar aversele de ploaie nu le-au stricat buna-dispoziție nuntașilor, Sorinel Copilul de Aur și Alina, iubita lui, fiind sufletul petrecerii care a durat până dimineața.

Sorinel Copilul de Aur, relație controversată
Iubita lui Sorinel Copilul de Aur a devenit celebră în showbiz pentru prestațiile ei lipsite de inhibiții în fața bărbaților. Mai exact, Alina lucra ca animatoare în diverse cluburi bucureștene, dansând mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Dar acesta nu era singurul ei job, ea fiind, de multe ori, solicitată pentru petreceri private ale oamenilor cu bani care vor să vadă mai mult decât un dans, ea practicând și striptease-ul. E adevărat, de luni bune, ea a renunțat la meseria cu pricina și s-a dedicat, în întregime, visului ei de a avea un copil și de a deveni gospodina perfectă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro