Soţia l-a dat de gol pe CRBL! Nu ai să crezi ce i-a făcut la prima întâlnire

Sunt căsătoriţi de şapte ani şi se iubesc tot mai mult. Nu ca în prima zi, pentru că la ei nu a fost dragoste la prima vedere. Cel puţin asta susţin celebrul CRBL şi frumoasa lui soţie, Elena. Însă, nici unul, nici altul nu au uitat prima lor întâlnire.
Formează o familie de invidiat, iar dragostea lor a fost completată cu venirea pe lume a fetiţei lor, Alesia. Chiar dacă Eduard Andreianu, cunoscut în showbiz cu numele CRBL, este plecat des la spectacole, frumoasa lui soţie îl aşteaptă cu drag de fiecare dată.
Invitată la emisiunea "Star Chef", de la Antena Stars, Elena a rememorat momentele când l-a cunoscut pe soţul ei, dar şi prima întâlnire. Cu emoţie, focoasa moldoveancă a povestit că atunci când a fost invitată de dansator la film, a pus mâna pe telefon şi a sunat-o pe mama ei căreia i-a cerut părerea. După ce a primit binecuvântarea, Elena s-a aranjat şi plecat cu inima deschisă la întâlnire. "Nu a fost dragoste la prima vedere. A fost dragostea aia care pe parcurs, uşor, uşor s-a legat. Într-o zi după antrenament m-a sunat şi mi-a zis hai la film, să ieşim şi noi toată lumea. Nu ştim niciunul ce film era. Eram setaţi pe altceva...Nu m-a sărutat la prima întâlnire. Este o persoană romantică. Tot timpul am spus că pe CRBL îl ştie toată şara, pe Edi îl ştiu doar eu!", a spus Elena. 
Mărturisirile soţiei lui CRBL le puteţi vedea, astăzi, începând cu orele 12.00, la "Star Chef", pe Antena Stars! 
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro