Soția lui Guță, chef monstru fără Nicolae! Ce a făcut cântărețul în timp ce blonda Cristina își făcea de cap

+3 click pentru
galerie

Cristina, blondina care l-a luat de bărbat pe celebrul  Nicolae Guță, știe cu adevărat să se distreze. Iar dacă la evenimentele la care își însoțește soțul zâmbește foarte rar și este reținută, provocându-l astfel pe manelist să fie ”cuminte”, atunci când este singură uită de... supărări.

Mai exact, într-una dintre serile trecute, Cristina a decis să iasă în oraș, să se distreze. Normal, nu singură, dar nici cu soțul ei, preferâsnd compania amicelor sale și a surorii ei. Și, spun surse foarte bine informate, blondina a fost sufletul petrecerii, ea reușind , într-un club de manele, să facă un adevărat show. Și, neobosită, Cristina lui Guță, a dansat până dimineața pe ritmurile din club, făcându-se remarcată - și admirată, evident - de toți bărbații din club. Mai mult, Cristina, mai spun marotrii oculari ai evenimentului, a fost decisă, pentru o noapte, să uite că este femeie măritată și, în ciuda telefoanelor primite de la soțul ei, care o ruga să meargă acasă, nu s-a lăsat ”tulburată” nicio secundă, reușind să le facă pe ”fetele” care o însoțeau să danseze, cot la cot, cu ea până la răsăritul soarelui, lăsându-l totodată pe manelist să se frământe, singurel, acasă și să o aștepte, cu ochii cârpiți de somn, în fața casei. 
”I-a spus, la un moment dat, că ea vrea să se distreze, nu să stea să îi asculte lui poveștile și să o lase în pace”, ne-a spus un apropiat de-al celor, doi. Și, culmea, dacă până acum Nicolae Guță ar fi încercat măcar să pună piciorul în prag, acum manelistul nu a comentat nicio secundă.
S-a împăcat  cu Cristina după ce a înșelat-o
Acum câteva săptămâni, Cristina și Nicolae Guță au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în mijlocul negocierilor de împăcare. Și, după o conversație destul de scurtă în care, probabil, au pus la punct lucrurile negociate în prealabil la telefon, s-au luat de mână și s-au plimbat câteva ore prin preajmă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, iar blondina Nina, tânăra originară din Republica Moldova, cea care a jucat rolul de amantă, nici nu ar fi existat.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro