Soţia lui Marel Toader s-a întors acasă. Ce a făcut vedeta în apartamentul afaceristului? / Video

Soţia lui Marcel Toader a făcut un gest incredibil sâmbătă după băiţa fetiţei Dianei Bişinicu.  La mai bine de 2 luni şi jumătate de când a părăsit căminul conjugal , bruneta s-a întors în casa soţului ei. După câteva minute petrecute în locuinţa lui Marcel Toader, fosta prezentatoare tv s-a întors la restaurantul în care o aşteptam finii, dar şi viitorul fost soţ.

"Mi-a spus că are o urgenţă şi nu aveam cum să fac gestul ăsta. Nu mi-a spus de ce. M-a întrebat: Pot să urc 2, 3 minute că am o urgenţă? Nu am întrebat pentru ce, dar am aflat că voia o bijuterie pe care o uitase", a dezvăluit Marcel Toader, luni, în emisiunea "Acces direct", de la Antena 1.

Omul de afaceri a dezvăluit că aceastea nu au fost singurele cuvinte pe care le-a schimbat cu viitoarea fostă soţie la botezul Rianei Antonia, fetiţa Dianei Bişinicu pe care au botezat-o împreună.

"M-a întrebat dacă îmi iau medicamentele, de ce fumez atât şi dacă am fost la control. I-am spus că nu am fost la control, că fumez că îmi place şi că pastilele mi le iau la timp. Acum aşteptăm divorţul. Pe 13 o să fiu acolo, mâine achit taxa de divorţ, iar ultima semnătură o vom da atunci şi vom merge fiecare pe drumul lui", a completat afaceristul.

Vezi AICI dezvăluirile integrale ale omului de afaceri


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro