Soţia lui Mihai Mitoşeru, pretenţii de prinţesă în ziua nunţii! Pregătirile sunt în toi

Mihai şi Noemi Mitoşeru © FOTO: Facebook

Mihai şi Noemi Mitoşeru vor face o nuntă ca în poveşti anul acesta, pe 24 septembrie, iar locaţia aleasă este una spectaculoasă: "Le Chateau - castelul din inima Bucurestiului"

 Deja sunt cu pregătirile în toi, vor ca totul să iasă perfect. Au ales deja locaţia în care va avea loc petrecerea la care vor patiticipa 250 de invitaţi.

În toamnă, Noemi şi Mihai îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu. Vor să facă o petrecere de pomină după. Pentru asta se pregătesc din timp. Stabilesc fiecare detaliu de la restaurant şi totul va avea o temă: prinţi şi prinţese. Vor face totul la "castel".

"Eu fac meniul aici cu domnul şi Mihai cântă, se relaxează. (...) Eu mi-am dorit ca la nunta mea să mă simt ca o prinţeasă şi el să fie prinţul meu. O să fie aici, la castel. (...) Am făcut fiţe că vreau într-o locaţie bună. Şi el mi-a îndeplinit dorinţa." a spus Noemi la Antena Stars. 

Mihai Mitoşeru a completat spusele soţiei sale. 

"Eeee aşa o să fie şi cu copiii. (...)  Aici o să facem, cu oameni aceştia şi ei au totul pregătit. O să iasă bine.  (...) Vor fi mulţi invitaţi. Mulţi prieteni de-ai mei. Vor fi multe suprize pe scenă la nuntă. O să avem vreo 250 de invitaţi în primă fază. Pe 24 septembrie este." a mai completat Mihai Mitoşeru.

Cei doi au mai anunţat că invitaţii de la nunta lor ar fi de preferat să poarte ţinute regale.

Mihai Mitoșeru și-a unit destinul cu aleasa inimii lui, Noemi Dragomir (27 de ani) pe 12 decembrie 2015 în fața ofițerului stării civile, după o relație de nouă ani. S-au pregătit ca la carte și au avut numai invitați de seamă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro