Soţia lui Nae Lazărescu, dramă cumplită! Grav bolnavă şi săracă lipită! Prietenii sunt disperaţi!

+2 click pentru
galerie

 

Elena Lazarescu, soţia  actorului Nae Lazarescu este grav bolnavă şi a ajuns la limita sărăciei. 
Apropiaţii femeii fac apeluri disperate pentru a o salva. Femeia care i-a stat alături la bine şi la rău marelui Nae Lazărescu duce o bătrâneţe cumplită. Cu o boală care avansează grav şi din cauza căreia riscă să-şi piardă total vederea şi cu o pensie extrem de mică, doamna Lăzărescu nu mai vede nicio speranţă pentru anii care i-au rămas. Surse din apropierea soţiei marelui actor ne-au declarat că deşi duce un trai greu, doamna Lăzărescu trăieşte demn şi se roagă în fiecare zi la Dumnezeu să o ajute să treacă cu bine peste toate. 
 Apropiaţi ai doamnei au făcut apel către foştii colegi de scenă ai lui Nae Lăzărescu, într-o încercare disperată de a o salva pe cea care i-a fost soţie. Însă, totul a fost în van. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât încă de acum şase ani, medicii i-au spus că e nevoie urgentă de operaţie, altfel îşi va pierde vederea. Însă, nici până astăzi, soţia lui Nae Lăzărescu nu a reuşit să strângă suma necesară pentru intervenţia delicată. 
 Problemele nu se opresc aici. Apropiaţii au povestit că nici apartamentul în care locuieşte nu îi mai aparţine. În urmă cu mulţi ani, l-a vândut unui străin pe bani puţini şi printr-un contract prin care să poate fi lăsată să stea acolo până la finalul zilelor. Însă, bănuţii ei s-au dus pe medicamente şi mâncare şi acum doamna nu ştie pentru cât timp va mai avea un acoperiş deasupra capului. 

Elena Lăzărescu, este a patra soţie a lui Nae Lăzărescu ea a mai declarat ca: "Eu sunt singura soţie mai mare decât el, cu trei-patru ani. Eu aveam 49, el avea 45 de ani şi era prea târziu să mai avem un copil. Am fost căsătoriţi şapte ani".
"La trei de la nuntă, s-a împrietenit cu Marcela, actuala soţie. I-am suportat cinci ani", a zâmbit ea. "El avea spectacole la Teatrul de Vară, la Herăstrău, iar ea prezenta acolo. Mergeau împreună prin turnee. Eu nu puteam să merg cu el, pentru că aveam un căţel. Toţi colegii îl acopereau, divorţul a durat foarte mult, deşi nu erau motive, pentru n-aveam copii. A fost o ambiţie a mea, pentru că nu-i suportam avocatul. Dar n-am avut ce să-i reproşez. La ieşirea din sala de tribunal chiar ne-am sărutat şi judecătoarea a râs". 
"Am vorbit cu el până în 1999. Mă ajuta foarte mult cu bani. Atunci am dat un interviu în ziarul Atac la persoană, în care am pomenit de fiica lui, şi s-a supărat pe mine. Când l-am căutat, mi-a zis «Du-te la ziar»", a mai spus doamna Elena.
Doamna Elena a spus că au ajuns la divorţ pentru că nu mai suporta viaţa lui dublă.

Vedeţi azi, de la ora 13:00, la Star Magazin prezentat de Laura Micovschi, un interviu în exclusivitate acordat de Elena Lăzărescu, soţia regretatului Nae Lăzărescu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro