VIDEO / Soţii Lis, apariţie ŞOCANTĂ pe străzile Capitalei! Vezi la ce a renunţat Oana pentru a fi alături de soţul ei

O împătimită a distracţiilor din cluburi, Oana Lis i-a şocat pe toți în urmă cu câteva zile, când a fost surprinsă la braţul soţului ei, la o plimbare, romantică am putea spune noi, pe străzile Capitalei.


Ziua în amiaza mare, Oana şi Viorel fost surprinşi în timp ce au ieşit la o sesiune de cumpărături în centrul Bucureştiului. Chiar dacă vremea de afară nu le permitea să facă prea multe lucruri, cei doi nu au renunţat şi s-au încăpăţânat să îşi continue plimbarea.


Sensibilă din fire, Oana Lis nu a suportat prea bine atmosfera de afară şi i s-a făcut rău, iar Viorel, grijuliu din fire, nu şi-a lăsat soţia de izbelişte, iar după ce a sărutat-o părinteşte, pe frunte, fostul primar al Capitalei s-a oferit să îi care geanta, pentru ca ea să nu depună niciun efort.


Astfel, cei doi soţi au pornit la pas, pe străzile Bucureştiului, iar Viorel Lis nu s-a sfiit să se afişeze cu geanta de un turcoaz ţipător a soţiei pe umăr.

Citeşte şi:

Credeai că fostul primar le-a făcut pe toate în viaţă? Viorel Lis, mărturisire de senzaţie: "Dacă ajung mare actor, iau pe alta de nevastă"

Viorel Lis, actor la 72 de ani! În ce producţie va juca

Oana Lis s-a săturat! Anunţul pe care l-a făcut în urmă cu puţin timp


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro