Soţul Andrei, de urgenţă pe mâinile medicilor! A căzut pe scări cu fiica lor, Eva, în braţe

+6 click pentru
galerie

Andra şi soţul ei © Instagram

Andra a trăit clipe de panică! Soţul ei, Cătălin Măruţă, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a căzut pe scări, având-o în braţe pe fiica lor. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic foarte grav.

Cătălin Măruţă nu i-a dat drumul din braţe micuţei Eva, protejând-o aşa cum a putut mai bine. Ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor, soţul Andrei s-a ales cu o orteză la piciorul stâng. Va trebui să o poarte o vreme, în funcţie de cum evoluează lucrurile.

"Ce să se întâmple, am alunecat pe scări şi am picat. Problema e că putea să fie şi mai grav. (...) Nu, că nu era să mor. eram cu fetiţa în braţe, am căzut pe scări, dar am fost un tată erou, nu i-am dat drumul deloc din braţe", a spus Cătălin Măruţă într-o emisiune TV. 

Citeşte şi - Propunere neaşteptată făcută de Andra. E cea mai cuminte cântăreaţă, dar ascunde multe dorinţe neîmplinite: "Ceva mă reţine"

Acum, soţul Andrei trebuie să fie foarte atent la mers, până când se va vindeca şi va putea să merge fără ajutorul cârjelor.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

Citeşte şi - Andra, prima melodia alături de fiica ei! Toată lumea s-a topit când a auzit vocea micuței

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro