Spaima fiţelor, Andrei Versace, împuşcat în picior! Ce s-a întâmplat

Spaima fiţelor de Dorobanţi, Andrei Versace, are parte de aventura vieţii lui în aceastã searã, în cel mai nou episod al show-ului de comedie „În puii mei!, difuzat de la 20:30, la Antena 1.

Inspirat din videoclipurile pe care Versace le posteazã pe conturile de socializare, ţinându-şi mereu „fanii” la curent cu noutãţile din viaţa lui, Mihai Bendeac creeazã o situaţie cu totul şi cu totul ieşitã din comun pentru craiul de Dorobanţi.

Bendeac îşi deconspirã personajul tocmai când se pregãtea pentru „o searã corectã, o ieşealã corespunzãtoare” şi le cere ajutorul prietenilor sãi din mediul virtual în alegerea maşinii cu care sã plece în oraş. „Am o problemã, sunt la mine în garaj şi nu ştiu cu care dintre ele sã plec. Am zis sã mã sfãtuiesc cu voi!”.

Ce nu ştiu aceştia însã, este faptul cã Versace se afla de fapt, în mod ilegal, într-un showroom de maşini. Oamenii legii nu întârzie sã aparã: „M-a împuşcat, o ranã corectã, corespunzãtoare, aferentã, dar regele fiţelor se reface repede”, a mãrturisit Versace, bineînţeles filmând întreg episodul. Ce se întâmplã mai departe cu personajul, rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:30, în cel mai nou episod al show-ului de comedie de la Antena 1.

Sursă foto Antena 1

Citeşte şi

Ce sacrificiu a făcut Mihai Bendeac de dragul Deliei! Numai un prieten adevărat ar fi acceptat acest lucru

A făcut tot publicul să iasă din sală la "iUmor"! Cheloo a reacţionat: "Vă sugerez să căutaţi un tratament"


facebook whatsapp twitter pinterest