Speak şi Ştefania, terorizaţi de mame? "Îi dau block"

+3 click pentru
galerie

Speak şi Ştefania © Instagram

Speak şi Ştefania au o relaţie condimentată cu de toate. Relaţia lor este presărată cu umor şi tachinări permanente. Însă, chiar şi aşa, celebrul cuplu întâmpină o "serioasă" problemă cu mamele. 

Speak şi Ştefania glumesc şi vorbesc cu drag despre mamele lor, mai ales că reţelele de socializare "au activat" în mamele celor doi un potenţial enorm de distribuire a pozelor

Invitaţi în cadrul unei emisiuni TV, Speak şi Ştefania au spus că mamele lor nu se cunosc în persoană, însă au o multitudine de lucruri în comun, printre care şi activitatea de pe reţelele de socializare

"Am fost la nişte prieteni de familie, de Paşte. Ne-am dus acolo pentru că erau foarte aproape. Părinţii ne-au trimis mâncare. (...) Mama mea cu mama lui Speak vorbesc extrem de mult, dar nu se cunosc fizic. Mama comentează la orice poză în care apar şi eu. Dădea share la absolut orice", a spus Ştefania în cadrul unei emisiuni TV. 

"Mama ei ne-a trimis 20 de ouă. Mă bate că nu o las să-şi facă cont de Instagram, dar până la urmă tot şi-a făcut. Mamele vorbesc între ele. I-am spus (n.r. - mamei) că îi dau block, că poate mai scap vreun porumbel şi vede. Mamele noastre distribuie toate postările. De aceea, pe mama nici nu o am la follow (n.r. - nu o urmăreşte). Eu am fost mereu ăla mai obraznic, oaia neagră a familiei", a spus Speak. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro