Spovedania blondei care a creat un scandal politic uriaș! Cum a ajuns din club direct în Parlament și ce regrete are puștoaica

A reuşit să ajungă, peste noapte, acolo unde multe fete şi-ar fi dorit, dar, dintr-o rătăcire de moment şi un entuziasm dus la extrem, a ajuns să treacă prin cea mai grea perioadă din viaţa ei. Blondina care a pus pe jar lumea politicii româneşti a vorbit în exclusivitate pentru Spynews.ro despre scandalul în care a fost actriţa principală.


În urma unei postări pe o reţea de socializare cu legitimaţia de Parlament, alături de comentariul "Şi de astăzi nu mai stau la discuţii în trafic" , Ornella Borozan, consiliera deputatului Marius Manolache, a reuşit să creeze valuri în lumea politică de la noi, iar asta nu putea să nu o aducă în atenţia presei şi într-o lumină nu tocmai favorabilă.


Contactată de reporterii Spynews.ro, Ornella a acceptat să lămurească cum s-au întâmplat de fapt lucrurile, dar şi ce efect au avut toate acestea asupra ei. „Trec printr-o perioadă foarte grea. Ceea ce am postat pe facebook este exact ceea ce simt. Acum nu mai este nimic de făcut. Tot ceea ce îmi doresc este să se oprească lucrurile aici, pentru că eu nu mi-am dorit niciodată şi nici nu îmi doresc să devin persoană publică, planurile mele de viitor fiind cu totul altele”, a declarat Ornella, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


„Consider că am fost judecată mult prea aspru şi doar pe baza unor aparenţe. Nu putem judeca un om pe baza aspectului fizic, neavând oportunitatea de a arăta cum este cu adevărat şi ce poate face. S-au afirmat multe răutăţi şi neadevăruri la adresa mea, neavând un fond real, fiind bazate pe supoziţii. Din fericire, familia mea şi persoanele apropiate m-au susţinut şi mi-au dat puterea de a accepta din umbră criticile care mi se aduc. Ei sunt cei care mi-au reamintit în fiecare moment cine sunt cu adevărat şi cât valorez. Am ales să nu fac nicio declaraţie în presă în ciuda presiunii exercitate asupra mea, acestea fiind primele mele gânduri făcute publice”, a scris Ornella Borozan pe contul ei de socializare.


Ornella Borozan a reuşit să obţină postul de consilieră a deputatului Marius Manolache, finul premierului Victor Ponta. Bonda a reuşit să îşi dezamăgească şeful în momentul în care a postat pe pagina ei de socializare o imagine cu legitimatia sa de consilier si cu ecusonul pentru accesul masinii in parcarea Parlamentului, iar acest lucru a atras după sine şi pierderea locului de muncă pe care doar ce îl obţinuse.

Citeşte şi:

VIDEO / De la cluburi, la batic! Libanezul i-a pus capac Simonei Traşcă

VIDEO / Se vede că îi place cărniţa! Uite cum îmbucă un crenvurşt un fotomodel celebru implicat în dosarul prostituţiei

Trup de bunicuţă! O cunoscută vedetă a oripilat turiştii cu apariţia ei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro