Spynews.ro a avut dreptate! Otilia Bilionera și iubitul ei turc nu se mai ascund

+2 click pentru
galerie

Otilia Bilionera, una dintre cele mai sexy și mai talentate artiste de la noi din țară, simte, în aceste momente, fluturași în stomac așa cum nu i s-a mai întâmplat decât, probabil, în perioada adolescenței. Iar asta pentru că iubitul ei, un cântăreț turc, o răsfață și a făcut-o să înțeleagă că e jumătatea ei.

Fericită și împlinită! Așa se simte Otilia Bilionera. Și, mai mult decât atât, artista noastră este încântată că și atunci când vine vorba de muzică, alături de Sinan Akcil, simte că poate face echipă. Astfel, ne-au dezvăluit surse din apropierea frumoasei cântărețe, de cum s-a întors din Pakistan, Sinan a ”sechestrat-o” la el, în Turcia pentru a intra împreună în studioul de înregistrări. Iar acolo, pare-se, cei doi s-au înțeles de minune, iar melodia pe care au pregătit-o i-a plăcut atât de mult încât Otilia și-a dorit din tot sufletul să apară și în videoclip.
De altfel, relația lor pare să fie din ce în ce mai serioasă, cu atât mai mult cu cât artistul turc pare să fie decis să o ducă la altar pe Otilia. În plus, pe inelarul Otiliei a apărut o nouă bijuterie, un inel care seamănă izbitor de mult cu unul de logodnă, având chiar și diamantul de rigoare. Și, chiar dacă nu au spus nimic despre ceea ce s eîntâmplă între ei, apropiați de-ai vedeteri ne-au dezvăluit că, la ultima vizită în Turcia a Otiliei, Sinan, mai romantic ca niciodată, i-a dăruit bijuteria care a făcut-o pe artista noastră să roșească și să murmure, emoționată, un ”Da”. E adevărat, momentan, alte detalii cu privire la nunta celor doi nu se cunosc, Otilia și Sinan fiind, încă, în țări diferite și, probabil, nu au avut timpul necesar stabilirii detaliilor cu privire la eveniment.
Are o pasiune pentru turci?
Otilia pare să se îndrăgostească doar de turci, ultimele trei relații ale acesteia fiind cu bărbați din acea țară. Iar înainte de Sinan s-a iubit cu Angel, un multimilionar din Istanbul, bărbat care ar fi făcut orice pentru artista de la noi, dar care a fost părăsit pentru că devenise prea posesiv. Sinan Akcil este unul dintre artiștii turci care se bucură de un succes fantastic la el în țară. Cântărețul de 36 de ani a dat lovitura după ce, în 2009, s-a clasat al patrulea la Eurovision. El a ajuns în presa tabloidă după ce s-a iubit cu Alexandra Rodrigues, fosta iubită a lui Justin Bieber.

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din tară, dar si din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro