Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu? Surse din Floreasca: „Este mort!” Oprița: „Oficial, nu este declarat decedat”

+2 click pentru
galerie

UPDATE. Situație complicată în cazul lui Mihai Constantinescu. Surse din spitalul Floreasca au răspândit zvonul că Mihai Constantinescu ar fi încetat din viață. Situaţia artistului rămâne confuză. Atât pentru familia lui, cât şi pentru fanii artistului.

Dacă din spital au plecat zvonuri că ar fi decedat, poziția oficială este, însă, alta. Contactat de reporterii Spynews.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprița, a negat informaţia, spunând că „oficial, nu este declarat decedat”. Mai mult, familia a cerut ca în presă să nu fie divulgate amănunte despre starea lui de sănătate.  

La rândul ei, Simona Secrier, soția cântărețului, a infirmat informația.

Fanii au privit cutremuraţi la vestea că Mihai Constantinescu ar fi murit, iar anunţul dispariţiei a fost făcut chiar şi de Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România, care a prezentat sincere condoleanţe familiei.
 

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator, pe 13 mai 2019. Artistul a fost dus de urgență la spital, iar, de atunci, se află într-o comă indusă. Artistul avea de multă vreme probleme cu inima, trecând în trecut prin niște operații dificile.

Mihai Constantinescu a avut multe probleme de sănătate

Mihai Constantinescu se afla internat la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca, acolo unde se afla în comă. Artistul a suferit de două ori stop cardio-respirator, iar medicii au încercat să facă tot ce au putut pentru a-i salva viaţa.

Mihai Constantinescu avea de mulţi ani probleme de sănătate cu inima. Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis, pe 12 octombrie 2017. Medicii i-au înlocuit o valvă care îi punea viața în pericol, printr-o operație dificilă care a ținut opt ore.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro