“Stars Awards” – cea mai importantă gală a anului 2016! Antena Stars a decernat premiile showbiz-ului românesc!

+14 click pentru
galerie

UPDATE 22:30 / Gala se încheie cu vedetele Antena Stars pe scenă, aplaudate la scenă deschisă.

UPDATE 22:25 / Ultimul premiu al Galei merge la Lora!

UPDATE 22:19 / Laura Micovschi și Gabriel Cotabiță anunță “Vocea Feminină a Anului“.

UPDATE 22:00 / Andreea Bălan a câștigat un premiu la această Gală extraordinară și nu vrea să rămână datoare. Artista a urcat pe scenă, pentru a încânta asistența și pe telespectatorii Antena Stars cu muzica sa.

 

UPDATE 21:50 / Atmosferă incendiară la "Le Chateau – Castelul din inima Capitalei”, cu ocazia decernării premiilor "Star Awards". Gipsy Casual face show.

UPDATE 21:30 / Echipa “Un show păcătos”, cu Dan Capatos în frunte, anunță câștigătorii premiului “Cuplul Anului”. Andreea Bălan și George Burcea au fost aleșii publicului.

UPDATE 21:25 / Premiul a fost câștigat de Corina Chiriac! "Strada Speranței" răsună la "Le Chateau – Castelul din inima Capitalei”.

UPDATE 21:20 / Trofeul “Forever Star” (Premiul pentru întreaga carieră) este anunțat de Oana Turcu și de Oana Roman.

UPDATE 20:50 / "Fetele de la Căpâlna" fac spectacol la "Le Chateau – Castelul din inima Capitalei”.

UPDATE 20:45 / Premiul Star Popular merge la Veta Biriș!!! "Mulțumesc publicului, mulțumesc Antena Stars, mulțumesc mamei mele, pentru harul pe care mi l-a dat", a declarat îndrăgita interpretă.

UPDATE 20:30 / Raru și Nasrin prezintă câștigătorul premiului "Vocea Masculină a Anului"! Mare câștigător poartă mască și este... Carla's Dreams!!!

UPDATE 20:20 / Numai invitați de seamă sunt prezenți la "Le Chateau – Castelul din inima Capitalei”. Nelu Ploieșteanu, Florin Condurățeanu sau  Andreea Bălan au venit la marea sărbătoarei a Antenei Stars.

UPDATE 20:15 / Prețiosul trofeu ajunge, în acest an, la doamna muzicii populare românești, Sofia Vicoveanca!!!

UPDATE 20:12 / Andreea Marin anunță câștigărul premiul "Excelența Anului".

UPDATE 20:00 / Vizibil emoționată, soția lui Gabriel Cotabiță a spus: "Îi mulțumesc lui Gabi, pentru că mi-a oferit o nunta pe care nu am visat-o niciodată". La rândul său, celebrul artist a afirmat în fața asistenței: "Am vrut sa arătăm tuturor că dragostea nu are niciun fel de limite".

UPDATE 19:58 / În acest an, premiul "Evenimentul Anului" merge la Alina și Gabriel Cotabiță!

UPDATE 19:50 / Atmosfera este incendiară la "Le Chateau – Castelul din inima Capitalei”.

UPDATE 19:45 / În aplauzele asistenței, Mikey Saș a câștigat premiul "Star Online".

UPDATE 19:40  / Fanii au ales câștigătorul premiului "Star Debut". Irina Ristes a primit marele trofeu. Printre nominalizați  s-au numărat Mario Joy, Trupa Shot, Xoxo, Kalif și Tamaz.

Cea mai importantă gală a showbiz-ului românesc are loc în aceste momente! Antena Stars decenernează premiile showbiz-ului românesc. Marele eveniment are loc la "Le Chateau – Castelul din inima Capitalei”.

La această seară de gală este prezentă toată floarea cea vestită a showbiz-ului românesc. Mihai Morar și Cristi Brancu prezintă acest super-eveniment.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro