Stelian Ogică, disperat! A mers tocmai la Timișoara să agațe o puștoaică, dar... și-a pierdut șarmul! Video EXCLUSIV

De-a lungul timpului, Stelian Ogică și-a câștigat reputația de a fi un adevărat Don Juan al showbiz-ului românesc. Dar, pare-se, ”steaua” lui este pe cale să apuncă. Pentru că, de curând, ”Spaima Loteriei” a descoperit că farmecele lui nu mai au căutare.

Plecat la Timișoara pentru a cuceri o domnișoară,. Stelian Ogică a avut surpriza să își dea seama că succesul lui la femei este pe cale să dispară. Pentru că, spun sursele noastre, oricâte eforturi ar fi făcut o întreagă seară, într-unul dintre cluburile de fițe de pe malul Begăi, ”Spaima Loteriei” nu a nimerit ”numerele câștigătoare”. 
A dansat lângă Denisa toată noaptea, iar ea l-a fiert... A dansat cu el, l-a lăsat să o mai atingă din când în când, dar cum încerca Ogică să facă o mișcare mai îndrăzneață, Denisa îl punea la punct. Nu a avut săracul de el nicio șansă, cred că și-a găsit nașul”, ne-a spus un martor ocular al întâmplării.
Iar eforturile lui Stelian Ogică au fost, spun sursele noastre, însemnate, el plătind bani frumoși pentru a încerca să o cucerească pe bruneta pe care pusese ochiui, o sârboaică apetisantă de doar 21 de ani. Dar, degeaba, pentru că, la un moment dat, focoasa timișoreancă, privindu-l în ochi pe cel care a devenit celebru sub titulatura de ”Spaima Loteriei”, i-a explicat că nu își dorește să fie cu el și, chiar dacă Ogică i-a explicat că îi deschide ”porțile showbiz-ului”, ea tot i-a râs în nas.
”Da, îmi place de domnișoara aceea, dar mai multe nu am de spus”, ne-a spus, supărat nevoie mare, Stelian Ogică, încă obosit după noaptea de chef de la Timișoara.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro