Ştim ce a făcut Gică Popescu după ce a primit sentinţa! Totul mergea bine pentru el, dar prietenul lui cel mai bun i-a stricat „petrecerea”

Gică Popescu a avut în urmă cu câteva zile prima înfăţişare în faţa judecătorilor cu privire la cererea de eliberare condiţionată pe care avocaţii „Baciului” au depus-o. Alături de marele fotbalist, în sala de judecată, a fost şi prietenul lui, Ion Crăciunescu, care i-a fost alături și ieri, moment când i-a stricat însă buna dispoziţie „Baciului”.

Imediat după terminarea înfăţişării, Gică Popescu a plecat către penitenciarul Jilava, acolo unde şi-a executat până acum pedeapsa primită în „Dosarul Transferurilor” şi unde aşteaptă sentinţa definitivă a instanţei, prima decizie fiindu-i favorabiulă, dar contestată de procurorii DNA.
Cu ocazia unei „petreceri” organizată între penitenciare, Gică Popescu a antrenat echipa de fotbal a penitenciarului Jilava, iar arbitrul a fost nimeni altul decât Ion Crăciunescu, cel mai bun prieten al „Baciului”.


Dacă toţi s-ar fi aşteptat ca echipa antrenată de fostul fotbalist să câştige detaşat meciul, având în vedere că prietenul lui arbitra, ei bine, lucrurile nu au stat deloc aşa, Ion Crăciunescu dând victoria echipei adverse. Gică Popescu a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor” la trei ani şi o lună de închisoare, alături de alte opt nume mari din fotbalul românesc, iar acum aşteaptă cu nerăbdare sentinţa magistraţilor cu privirea la eliberarea condiţionată pe care avocaţii lui au cerut-o.

Citeşte şi:

Gică Popescu este acasă! A fost eliberat!

EXCLUSIV! Campionul afacerilor eşuate! Gică Popescu a comis-o din nou!

Mihai Stoica, pe cale să cedeze! Depresia din închisoare îl împinge să facă asta zilnic


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro