Suhaib Meshah, probleme mari de sănătate! Râvnitul burlac a ajuns pe masa de operaţie: "A fost destul de grav"

+3 click pentru
galerie

Suhaib Meshah a ajuns pe masa de operaţie © Facebook

Suhaib Meshah este unul dintre cei mai doriţi burlaci din România, însă fostul concurent de la "Burlăciţa" nu îşi doreşte încă o iubită. Bărbatul de 28 de ani a vorbit însă despre viaţa de tătic şi a mărturisit şi că a avut probleme de sănătate recent.

Bărbatul care a atras-o la un moment dat chiar şi pe Daniela Crudu a trecut săptămânile trecute printr-o operaţie la picior. Suhaib Meshah a trăit momente foarte grele în urma problemelor de sănătate.

"Am avut nişte probleme acum o lună cu coagularea de sânge şi nişte vene pe partea stângă a piciorului. A fost destul de grav la un moment dat. Eram şi panicat la un moment dat, dar am scăpat. Am făcut operaţie, am găsit un doctor la noi. M-am operat şi sunt bine mersi (...) Am fost un pic agitat, chiar depresiv un pic", a declarat Suhaib la "Răi da' Buni".

Deşi este singur, burlacul de 28 de ani îşi doreşte foarte mult un copil. Suhaib s-a gândit chiar să apeleze la o mamă purtătoare pentru că nu îşi poate găsi o iubită pe gustul lui.

"Să burlăcesc, nu ştiu, cât o vrea Dumnezeu, dar îmi doresc un copil cât mai curând... o mamă purtătoare e şi la 25 mii (n.r. de euro) în Europa, m-am interesat", a mai spus burlacul, care acum se află în Marbella, Spania, cu nişte afaceri.

Implicat într-un incident neplăcut
Suhaib Meshah  avea cele mai mari şanse la inima burlăciţei Daniela Crudu, dar competiţia a scos la iveală un lucru care a pus-o pe gânduri pe gânduri. În urma unei discuţii aprinse cu alt concurent, Suhaib a sărit la bătaie, iar membrii staff-ului l-au eliminat fără să stea pe gânduri. Înainte de a pleca din campusul în care erau băieţii cazaţi, exoticul tânăr a cerut o ultimă întâlnire cu Daniela, sperând că bruneta va fi vrăjită de culoarea ochilor lui.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro