Suhaib Meshah s-a săturat de România! Bunăciunea masculină vrea să dea lovitura într-o destinaţie de lux din străinătate!

+2 click pentru
galerie

Suhaib Meshah s-a săturat de România! Bunăciunea masculină vrea să dea lovitura într-o destinaţie de lux din străinătate! © Facebook

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul mioritic este pus pe fapte mari. Suhaib Meshah, fostul concurent din show-ul matrimonial „Burlăciţa”, vrea să dea marea lovitură în staţiunea preferată a milionarilor excentrici. 

Bunăciunea masculină, cel care a făcut adevărate ravagii printre reprezentantele sexului frumos, intenţionează, mai mult ca niciodată, să facă o groază de bani. Mai exact, râvnitul burlac şi-a deschis, recent, o agenţie imobiliară şi nu oriune, ci în Marbella, însorita staţiune de pe ţărmul spaniol. 

„Am deschis o agenţie imobiliară care se ocupă de vânzarea propietăţilor din mai multe ţări, dar baza este Spania. Ne axăm mai mult pe zonele turistice, cum ar fi Marbella, Malaga, Puerto Banos, Valencia, Madrid şi Barcelona”, ne-a declarat tânărul.

Mai mult decât atât, Suhaib Meshah a recunoscut că la baza acestei afaceri au contribuit şi cei din familia sa, dar şi prietenii apropiaţi, fără care nu s-ar fi descurcat. „Sunt la început de drum cu această afacere. Când am gândit acest business, m-am folosit de toate relaţiile pe care le-am obţinut până la vârsta asta. Un sprijin important l-am primit din partea familiei, dar şi a prietenilor apropiaţi”, ne-a mai spus Suhaib Meshah. 

Suhaib Meshah  avea cele mai mari şanse la inima burlăciţei Daniela Crudu, dar competiţia a scos la iveală un lucru care a pus-o pe gânduri pe gânduri. În urma unei discuţii aprinse cu alt concurent, Suhaib a sărit la bătaie, iar membrii staff-ului l-au eliminat fără să stea pe gânduri. Înainte de a pleca din campusul în care erau băieţii cazaţi, exoticul tânăr a cerut o ultimă întâlnire cu Daniela, sperând că bruneta va fi vrăjită de culoarea ochilor lui. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro