Sunt împreună de 18 ani, dar asupra lor planează numeroase zvonuri cu privire la un inevitabil divorţ! Vedeta a vorbit despre separarea de fotbalist

Sunt împreună de 18 ani şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lume, dar în ultima vreme zvonurile cu privire la un posibil divorţ s-au inteţit.

Presa de peste Ocean scria în urmă cu câteva zile că Victoria şi David Beckham au probleme în cuplu, iar despărţirea este inevitabilă. Doamna Beckham a ieşit la rampă şi a pus stop speculaţiilor. "Mă simt binecuvântată să am un soţ atât de minunat, frumos, sănătos şi copii fericiţi. Noi doi nu avem nimic de demonstrat. Ne iubim, ne respectăm şi suntem foarte puternici atât ca familie cât şi ca parteneri în viaţa de zi cu zi", a declarat Victoria pentru Lifeandstylemag.com.

David şi Victoria Beckham au împreună patru copii. David Robert Joseph Beckham OBE este un fost fotbalist profesionist englez, în prezent retras din activitate. Beckham apare în Topul 100 FIFA al celor mai mari fotbaliști în viață în viziunea marelui Pelé.

Victoria Caroline Beckham este o femeie de afaceri, creatoare de modă, scriitoare, actriță și cântăreață de origine britanică.

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

David Beckham a RECUNOSCUT că i-a interzis Victoriei să facă asta: "Să nu te ATINGI!"

Prima DOVADĂ a rupturii dintre David şi Victoria Beckham. Ea unde e? Fostul fotbalist a petrecut singur cu prietenii


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro