Supărare la început de an pentru Ciro Castellano! Antonia l-a dezamăgit profund

+2 click pentru
galerie

De curând a apărut în presă faptul că Antonia ar fi plecat în Italia să îşi vadă fiica de Crăciun, însă nu este adevărat. Ciro Castellano a dat un interviu în direct la Antena Stars, unde a povestit despre Maya, despre divorţ şi despre relaţia dintre Antonia şi fiica ei.

Ciro Castellano este supărat pe Antonia din cauză că nu i-a scris nici măcar un mesaj se sărbători. De asemenea, acesta a dat detalii despre divorţul dintre Antonia şi Vincenzo Castellano.

"În familie am petrecut, cu copii, cu nepoţica, cu mama. E foarte frumoasă Maya. Nu e uşor să îi cumpăr cadouri. Este un copil excepţional. Vorbim despre orice. Nu, Antonia ne-abia a născut al doilea copil, nu a fost în Italia. De tre ani nu face Crăciunul cu Maya, de când s-a despărţit ce Vincenzo. Vorbeste cu ea pe reţelele de socializare. Când are timp Antonia trece şi pe la ea, de-abia aşteptăm. Cred că a vorbit cu ea de sărbători. Pe mine nu m-a sunat. Situaţia este aceeaşi ca de 4 ani, nu s-a schimbat nimic. Pe mine începe să mă deranjeze. Aştept să se închidă calvarul asta. Şi Maya are nevoie să iasă afară din ţară, să meargă în vacanţe. Maya nu poate să se mişte din Italia. Copilul a înţeles, întotdeauna l-am lipit de maică-sa, i-am povestit de ea. A început să vadă şi MAya anumite chestii din realitate.Când a născut Antonia, Maya m-a întrebat de ea. Sincer, nu ştiu ce este, cum a primit ea vestea. Aşteptăm să se termine o dată peste tot. Deja e o povestea prea... Nu ştiu cât o să mai dureze. Nu ştiu. Eu m-am comportat frumos şi de Crăciun nu am primit niciun mesaj. Nu înţeleg motivul. De Crăciun trebuia să se gândească puţin şi la mine, a fost ca şi copilul meu. Pe mine mă interesează de Maya, de ea nu", a declarat Ciro Castellano la Antena Stars.

Antonia formează acum un cuplu cu Alex Velea şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi băieți. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016 și poartă numele Akim.

Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro