Superbă, visătoare, romantică! Vezi cine declară: ''Fără falsă modestie, ştiu că nu-s cea mai frumoasă din împărăţie''!

+4 click pentru
galerie

Chiar dacă are 44 de ani vedeta arată ca o adolescentă şi poate da clasă multor tinere prin atitudine, dar şi prin energia de care dă dovadă.

Corpul Mihaelei Rădulescu poate fi considerat un etalon chiar şi acum, când vedeta se apropie de 45 de ani. Însă, aşa cum ea însăşi mărturiseşte, perfecţiunea nu ţine de photoshop, ci de "chinuri". Vedeta a dezvăluit pe blog care sunt chinurile la care îşi supune, în fiecare zi, abdomenul. Pozând în nenumărate reviste pentru femei, divei îi place  natura, simplitatea, şi asta se vede în imaginile postate pe un site de socializare. Multe tinere pot fi invidioase pe silueta vedetei, deoarece aceasta arată senzational, având doar o alimentaţie sănătoasă şi făcând sport zilnic, pentru că, susţine ea, nu crede în diete drastice, nici în înfometare sau pastile de slăbit.

"Vreau să mă înţelegeţi bine-nu despre mine e vorba în "recitalul" ăsta de poze, ci despre talentul imens al unor artişti. Fără falsă modestie, ştiu că nu-s cea mai frumoasă din împaraţie, dar când un fotograf găseşte ceva în sufletul subiectului, treaba asta se vede şi iese ...o bijuterie. Pe aceasta o semnează Dana Et Stephane Maitec, pe care îi ador. (dintr-un shooting pentru revista InStyle)", a scris Mihaela pe Facebook.

Fotografii Facebook.com

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro