Surorile de la ”Bambi” n-au noroc în dragoste? Raluca și Denisa ”își plâng iubirea”

Denisa și Raluca Tănase © Foto: Facebook

Surorile de la ”Bambi” sunt foarte ocupate cu viața lor profesională. Cu iubirea au lăsat-o mai moale, căci acum sunt în toi cu filmările pentru un videoclip nou.

Într-o scurtă perioadă, Denisa și Raluca vor scoate o nouă piesă și un nou videoclip. Muncesc pe brânci și dorm foarte puțin.

"De o lună de zile dormim câte 2-3 ore pe noapte. Am filmat videoclip nou. Piesa se numeşte "Vezi-ţi de inima mea", a povestit Denisa Tănase la Antena Stars.

Raluca însă a vorbit și de dragoste, credea că anumite semne i-au prevestit că se va căsători, însă nu s-au adeverit.

"Eu am căzut de pe o motocicletă electrică la filmare. Nu cred că e vorba de măritiş. Eu am căzut şi în faţa bisericii şi nu s-a întâmplat nimic", a spus Raluca Tănase.

Surorile Raluca şi Denisa Tănase au format trupa Bambi în decembrie 1999. În august 2000, Bambi a lansat primul videoclip, intitulat „Doi ochi căprui”, difuzat în premieră la Festivalul „Callatis” din Mangalia. Tot în august 2000, fetele au lansat şi primul lor album, numit „Bileţele de dragoste”. De atunci, cele doua surori s-au reinventat şi au încercat să nu părăsească topurile muzicale.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro