Surpriză colosală pentru concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Unul dintre cei mai controversați concurenți se întoarce

+2 click pentru
galerie

foto: captură video

A fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”, iar astăzi a primit o propunere pe care nu o poate refuza.

Fostul concurent din primul sezon al emisiunii matrimoniale care a venit cu mama sa atunci vrea să fie din nou concurent cu drepturi depline.

Cătălin Movileanu, cel care a format un cuplu cu Andrada, a venit astăzi la ”Mireasă pentru fiul” cu speranțe mari în ceea ce privește viitorul și își dorește să cunoască o fată cu care să formeze o familie.

El a declarat că în cei cinci ani de când a ieșit din competiție nu a reușit să aibă o relație serioasă. La începutul sezonului, Adriana a mărturisit că l-a plăcut pe Cătălin foarte mult, iar astăzi a declarat că este convinsă de faptul că se vor înțelege foarte bine în casă.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro