FOTO / SURPRIZĂ la ceas de SEARĂ! Călătorii au crezut că nu văd bine. Cum au apărut MIRELA VAIDA, soțul și cei doi copii ÎN METROU

+3 click pentru
galerie

Oamenii din metrou au avut parte de o surpriză în această seară. îndrăgita prezentatoare, Mirela Vaida, a ales să facă o plimbare cu metroul alături de soţul ei şi cei doi copii. © Facebook

Oamenii din metrou au avut parte de o surpriză în această seară. îndrăgita prezentatoare, Mirela Vaida, a ales să facă o plimbare cu metroul alături de soţul ei şi cei doi copii. Toţi 4 purtau geci galbene şi s-au autonumit ''brigada galbenă'' într-o postare publicată de Mirela pe o reţea de socializare.
''Brigada galbenă a făcut o studenţească!! Vă aşteptam în Centru’ Vechi...'', a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Aceştia au pornit spre Centrul Vechi şi au înlocuit maşina cu metroul, spre bucuria persoanelor aflate în mijlocul de transport în comun. Pentru a atrage şi mai mult privirile, toţi 4 au ales să poarte culoarea galbenă.


Mirela Vaida a început să prezinte emisiunea "Acces direct" de la Antena 1 de pe 3 aprilie. Şi asta după ce Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal. În viața personala, Mirela şi Alexandru Vaida au făcut nunta pe 19 septembrie 2009. Ei au doi copii: Carla Maria şi Vladimir Alexandru.  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

I.S.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro