Surprizele se ţin lanţ, la "Dragoste fără secrete"! Împăcare istorică între cuplurile Edith/Ali şi Maia/Florin?. VIDEO

Surprizele se ţin lanţ, la "Dragoste fără secrete"! Împăcare istorică între cuplurile Edith/Ali şi Maia/Florin? © Captură video

Astăzi, în casa "Dragoste fără secrete" a avut loc un eveniment extrem de rar întâlnit până acum. Cuplurile Edith/Ali şi Maia/Florin au socializat în cel mai elegant şi civiliza mod cu putinţă. Ba mai mult, chiar au părut că se bucură unii de compania celorlalţi.

În cadrul provocării de astăzi, fiecare cuplu a fost "obligat" să meargă în casa unui alt cuplu şi să îi ajute la curăţenie. Drept recompensă, gazdele să-i recompenseze cu mâncărică. Fiecare ce-are prin "debara".

Aflat la cuţite încă de la intrarea în casă, erau şanse slabe de reconciliere între cele două cupluri Edith/Ali, Maia/Florin, dar pare că minunea s-a întâmplat. Au discutat foarte relaxaţi, toţi patru, despre principii, umanitate, orgolii sau prietenii, au povestit cum s-a văzut din exterior intra lor în consurs, a lui Florin cu Maia, şi chiar au râs minute bune. 

La final, Florin a regretat că a refuzat şi el o vizită în casa lui Edith şi Ali, în prealabil, însă se bucură că cei doi i-au călcat pragul camerei. "Îmi place că am discutat, chiar mă bucur am avut ocazia asta. Pentru noi, a fost bine că nu v-au acceptat refuzul de a ne vizita. Regret că n-am venit de prima dată la voi, şi că am refuzat", i-a spus Florin lui Ali. Cel din urmă i-a răspuns pozitiv:"Acum şi eu mă bucur".

 

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro