Syda, de urgență, la Spital! Ce s-a întâmplat? / Foto&Video

+8 click pentru
galerie

Fostul soț al Elenei Băsescu pare să treacă prin momente cât se poate de dificile. Și nici nu ar putea fi altfel, având în vedere că, de dimineață, a ajuns la Spitalul Universitar din București, la braț cu frumoasa lui iubită.

Mai exact, Bogdan Ionescu, cunoscut în showbiz drept Syda, fostul soț al Elenei Băsescu a ajuns la primele ore ale dimineții la Spitalul Universitar din București, agitat din cale afară. Vorbind mai tot timpul la telefon, alături de Maria Grigoriu, actuala lui parteneră de viață, Syda părea să încerce să explice unui medic câte ceva. În tot acest timp, iubita acestuia, Maria, tăcea îngrijorată, privirile ei spunând parcă totul despre ce simțea în acesle momente. nu a mai trecut mult timp și, la îndemnul medicilor, Maria a mers să se schimbe, luând pe ea un halap care indica că ea ar avea ceva probleme. ”Iubitei lui Syda i s-a făcut o internare, i se fac analize, la secția de ortopedie a Spitalului Universitar. Era vizibil îngrijorată și ea, iar el era agitat ca un leu în cușcă. Nu știu ce s-a întâmplat, dar sigur nu e ceva de bine”, ne-a spus un martor ocular, cel care, de altfel, a și trimis imaginile pe adresa info@spynews.ro.
Syda și Maria se iubesc de luni bune
Devenită celebră după o serie de pictoriale pentru diverse branduri de haine, prezentă, o bună bucată de vreme, în fotografii de promovare a unei clinici medicale pe fiecare colț de bloc sau în videoclipuri muzicale, femeia cu care Syda își ocupă acum timpul nu se poate lăuda că ar fi la prima ei relație. Ba chiar dimpotrivă, spun sursele noastre din lumea bună a Bucureștiului. Pentru că, ne-au mai dezvăluit cunoscuții ei, Maria a renunțat la o relație cu un bărbat cu stare financiară bună pentru a ”ateriza” în brațele fostului soț al Elenei Băsescu, acesta fiind, evident, ceva mai potent... financar decât ”ex-ul”. 
Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, EBa și Syda cum sunt cunoscuți showbiz-ului românesc, au fost căsătoriți de aproximativ patru ani, iar rezultatul iubirii lor sunt doi copii, o fetiță și un băiețel. Cei doi au divorțat, discret, la notar, înțelegerea lor fiind să nu discute despre motivele reale ale despărțirii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro