Sylvia, ajunsă la podea, în timpul unei emisiuni! Ce a păţit?

Sursa foto Capura TV

După ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în trecut şi a devenit vegană, Sylvia a apelat la o metodă mai neobişnută pentru a îşi menţine echilibrul interior.

Artista s-a apucat de cristaloterapie. După ce şi-a pus un cristal sub pernă, Sylvia a mărturisit la o emisiune TV că efectele au apărut aproape imediat. 

"Cred că într-o anumită măsură m-au ajutat. mă simt mult mai bine. Eu acum câteva luni mi-am schimbat stilul de viață. Am avut niște probleme medicale și atunci am ales cristalo-terapia. dacă alți oameni s-au vindecat cred că și la mine va funcţiona",
a declarat ea.

Sylvia este divorţată

În martie 2012, Sylvia şi Andrei au anunţat că se despart, iar la puţin timp au divorţat. Motivul separării este infidelitatea artistei. Sylvia a filmat în 2011, în timpul verii, videoclipul piesei "Feel in love", în care a apărut şi Iulian Demeter, tânărul cu care cântăreaţa şi-a înşelat soţul.

T.S

Citeşte şi: 

Sylvia, declaraţii usturătoare, după ce fostul soţ a spus că se bucură că n-au făcut un copil

Andrei de la Alb Negru, declaraţii uimitoare despre Sylvia: "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu am făcut un copil. Nu vreau să mai ştiu despre ea"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro