Taci şi înghite! Probă greu de digerat, în platoul "Xtra Night Show"

 În platoul "Xtra Night Show" Giani Kiriţă, Mara Bănică şi Cătălin Bordea au avut parte de senzaţii tari. Li se puneau întrebări, iar un răspuns evitat sau greşit îi obliga să mănânce câteva mâncăruri care le întorceau stomacul pe dos.

Cu toţii au încercat să dea cele mai bune răspunsuri, prima care a mâncat maioneză cu soia fiind Mara Bănică, după ce a fost întrebată cu cine l-ar înşela pe iubitul ei.

"Am dat câteva mii pe operaţiile estetice. Nu l-aş înşela cu nimeni pe iubitul meu", a răspuns Mara Bănică şi a scăpat fără să mănânce ceva ce stomacului ei nu i-ar fi plăcut.

"Da, am avut o relaţie cu Tania Budi", a spus Giani Kiriţă pentru a nu mânca soia cu maioneză. 

Până la urmă fiecare a gustat din preparatele de pe masă, având diferite reacţii. 

Despre XNS
După ce și-a luat ”ADIO” de la telespectatori din postura de prezentator al emisiunii”Un show păcătos”, Dan Capatos s-a întoars pe micile ecrane cu un show nou-nouț, cu o echipă mărită și, evident, cu subiecte care mai de care mai incitante. Mai exact, de pe 9 ianuarie, Dan Capatos, alături de păcătoșii Silviu Andrei, Cătălin Bordea și Daniela Crudu au dat drumul unei noi emisiuni. Dar nu singuri, ci alături de una dintre cele mai comice figuri a ultimilor ani, simpatica Anisia Gafton urmând să se alăture emisiunii din postura de coprezentator.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro