FOTO / Talente surprinzătoare, reprezentații rare și dovezi de generozitate fără limite în prima ediție a show-ului „Ham talent”

Talentele surprinzătoare cu care se umflă în pene necuvântătoarele, reprezentații extrem de rare în întreaga lume și dovezi de generozitate fără limite, toate acestea se vor regăsi în prima ediție a singurului show de televiziune din România dedicat animalelor de companie, „Ham talent”, difuzată duminică, 18 octombrie, de la 20:30.

Oameni pasionați de lumea patrupedelor, a reptilelor sau a înaripatelor vin să surprindă cu rezultatele spectaculoase obținute împreună cu animalele lor după ani de muncă, prietenie și încredere reciprocă. Un lucru e cert: la „Ham talent” nici talentul și nici generozitatea nu sunt specii rare.În prima ediție a emisiunii, Hulk, un Yorkshire Terrier de nici măcar două kilograme va dovedi că este stăpânul tuturor elementelor, maestrul tehnicilor letale și al loviturilor… fatale. „Fiorosul” Hulk stăpânește la perfecție arta de a-i da pe spate pe telespectatori, mai ales că a avut de la cine să învețe karate: stăpâna lui, Alexandra Pop, practică acest sport de peste 20 de ani, fiind Campioană Europeană și Maestru Emerit al Sportului. Levante, un armăsar superb, va arăta telespectatorilor un număr pe care îl mai pot face, așa cum povestește dresorul său, „vreo cinci cai din lume”. Acesta mai dezvăluie faptul că reprezentația este „vârful încrederii pe care ți-o poate acorda un cal”. Despre ce este vorba, duminică, de la 20:30, la Antena 1.În vremurile în care parcă toată lumea e pusă pe agonisit, un timișorean a renunțat la tot, până și la confortul propriu, pentru a salva animale abandonate pe străzi, bolnave, maltratate. „Soțul meu a vândut două case și un apartament pentru câini”, mărturisește soția lui Augustin Imre. Ce sacrificii au făcut cei doi de-a lungul vieții din dragoste pentru animale și ce spun că au primit în schimb, duminică, în prima ediție a emisiunii „Ham talent”.O tânără din București va uimi publicul cu colecția sa neconvențională de animale de care alți oameni nici nu se pot apropia. Giulia are 50 de șerpi, 25 de șopârle și nenumărate tarantule.

„Sunt conștientă că am o pasiune cel puțin ciudată și că mulți oameni n-o acceptă, dar asta nu mă influențează”, declară ea și spune că va rămâne pasionată de reptile pentru tot restul vieții.Pentru că duminica e ziua petrecută alături de familie, Jack, coprezentatorul emisiunii, își va revedea părinții și frații, veniți cu mic, cu mare să defileze în platoul emisiunii „Ham talent”.

„Simpla lor prezență va reuși să înveselească un platou întreg”, declară Mihai Petre.

Că sunt sau nu de rasă, toate animalele au pedigree de vedetă și o dragoste necondiționată pentru stăpânii lor. Show-ul „Ham talent” va arăta că și în România există iubitori de animale, oameni care luptă pentru drepturile necuvântătoarelor, semeni care nu au stat nicio secundă pe gânduri atunci când a fost cazul să întindă o mână de ajutor animalelor, să le salveze din situații limită, să le ocrotească, să le ridice la rangul de cel mai bun prieten.

Tocmai din această relație, bazată pe dragoste, respect și stimulare pozitivă, se nasc momente artistice impresionante, pentru că animalele de companie se simt ca peștele în apă în preajma stăpânilor, mai ales atunci când vine vorba de joacă.

Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Mihai Petre și Cocu au dificila misiune de a stabili cine se califică în etapa următoare a emisiunii și cine rămâne, cel puțin pentru moment, cu botul pe labe. Cei cinci membri ai juriului au simțurile ascuțite și sunt în căutarea celui mai haios animal, a celei mai frumoase relații dintre om și animal, a celei mai impresionante povești de viață și, bineînțeles, a celui mai talentat animal. Premiile puse la bătaie, în valoare de 20.000 de euro, vor ajunge așadar la patru concurenți.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro