Tânăra care a umilit-o pe Mădălina Ghenea! E româncă și pentru ea a părăsit-o Philipp Plein! Declarații EXCLUSIVE

+10 click pentru
galerie

Celebrul Philipp Plein, creatorul de modă care s-a iubit cu vedete precum Mădălina Ghenea, frumusețea care a fost la un pas să ajungă la altar alături de el, pare să scape de ”fantomele” fostelor iubite în brațele unei alte românce superbe. Tânăra de 26 de ani, pare-se, este una dintre femeile pe care creatorul de modă pusese de jultă vreme ochii, dar, până acum, nu a fost momentul.

Eu lucrez pentru el de cam opt luni, l-am cunoscut când încă era cu fosta lui iubită, ei s-au despărțit pentru Mădălina. Eu am cunoscut-o pe ea, am stat în showroom, ea era foarte geloasă pe mine. În momentul acela, eu oricum nu aveam nicio treaba cu el, eram logodită în momentul acela, când și el era logodit cu persoana respectivă, chiar dacă întotdeauna a fost ceva între mine și el, eu niciodată nu am vrut mai mult și l-am refuzat mereu pentru că eu eram logodită”, explică Andreea Sasu.
Mai mult decât atât, frumusețea originară din Pașcani, recunoaște că, acum, are o relație care depășește limitele profesionale cu Philipp Plein. ”Philipp e o persoană foarte, foarte bună. Eu îl cunosc foarte bine, îl cunosc de atâtea luni de zile și în momentul acesta suntem împreună. Este un bărbat foarte bun, care muncește foarte mult. Ok, că îi plac femeile, cred că tuturor bărbaților le place să se uite la femei, dar nu e așa cum îl descriu fetele, care zic că are 1000 și 100 de femei. Nu e așa. E un bărbat foarte simplu, un bărbat foarte atent cu femeia pe care o are alături, e un bărbat de nota 10”, mai explică ea.


Culmea, ne-a mai explicat Andreea, Philipp pare să fi fost cucerit de simplitatea tinerei, de faptul că ea nu l-a dorit pentru banii lui. ”Eu sunt o femeie foarte simplă și cred că asta i-a plăcut și lui, întotdeauna i-au plăcut femeile simple, pentru că el îmi spune mereu de femei care vor să îi ia banii, să se uite la faima lui. Dar el vrea o femeie simplă, o femeie pe care să o iubească, o femeie frumoasă, o femeie tânără, o femeie care să stea alături de el mereu, pentru că el muncește foarte mult”, explică tânăra care a înlocuit-o pe Mădălina Ghenea în inima creatorului.


Și, chiar dacă ei sunt la început, cei doi au planuri cât se poate de serioase. ”Suntem împreună cam de o lună de zile, chiar dacă el s-a mai întors la fosta lui și eu m-am mai întors la fostul meu... Dar pentru că noi doi munceam împreună, ne vedeam și până la urmă am decis să stăm împreună, suntem de neseparat, eu stau cu el, locuiesc cu el, pentru că eu înainte stăteam cu fostul meu iubit, eram logodită. Nu pot să spun de planuri de viitor, ce va fi, va fi. Ceea ce știu e că suntem foarte bine împreună, chiar dacă nu am pus poze împreună, cum au pus altele cu inimioare... Pentru că e mai bine așa, de ce să facem atâta vâlvă, să punem poze că ne iubim?! Nu, asta știm doar noi doi. El asta și caută, mereu a căutat liniște, să aibă o femeie care să îl înțeleagă, care să nu îl streseze prea tare. Fiind o persoană care muncește foarte mult are nevoie de liniște”, mai spune Andreea Sasu.


În altă ordine de idei, recunoaște frumoasa româncă, relația dintre ei este, în aceste momemente, una în care surprizele se țin lanț. ”Sunt foarte fericită lângă el, ma surprinde cu tot ceea ce vreau, chiar dacă eu nu i-am cerut niciodată nimic și nici n-am să o fac pentru că nu am mai făcut asta niciodată cu niciun bărbat. Mă surprinde mereu, cu foarte multe cadouri”, spune ea
Și, dacă tot a înlocuit-o pe Mădălina Ghenea, Adreea a vorbit despre despărțirea celor doi. ”Ea, orice făceau ei, îi spunea fostei lui. Erau amândouă foarte geloase pe mine, dar eu eram o fată foarte liniștită, eu muncesc foarte mult, îmi vedeam de treaba mea și râdeam. Îmi plăcea el foarte mult, dar în același timp respectam tot în jurul meu, pentru că sunt o fată foarte simplă, dar ele erau foarte geloase când mă vedeau. Mădă știa că el o să se întoarcă la fosta lui și tot așa, erau ca și câinele și pisica. Mădă a făcut de nu știu câte ori crize, s-a dus în spital, în fine, iar el asta nu vrea”, explică Andreea.


De asemenea, frumoasa de 26 de ani a decis, la insistențele lui, să facă și un gest extrem. ”În curând o să îmi fac un tatuaj cu numele lui, pentru că el mi-a cerut asta și nu numai că el mi l-a cerut, dar și eu vreau să îl fac”, a mai explicat Andreea.

Mai multe declarații veți putea urmări, în exclusivitate, la emisiunea Star Magazin, începând cu ora 12.00, doar la Antena Stars

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro