Tania Budi recunoaşte: e dependentă de botox şi tratamentele de înfrumuseţare

Tania Budi are 45 de ani, dar arată ca la 30! Vedeta are o siluetă de invidiat, pielea impecabilă, iar de riduri nici pomeneală. Secretul? O genă bună, un stil de viaţă sănătos, multe tratamente de înfrumuseţare şi ceva botox, după cum recunoaşte chiar ea.

Tania Budi a devenit dependentă de tratamentele cosmetice şi petrece din ce în  mai mult timp la cabinetul medicului estetician. Vedeta încearcă toate tratamentele de înfrumuseţare care apar, printre acestea numărându-se cel cu extract de placentă de oaie, cel cu jet de oxigen, vitamine, hialuron şi terapia Dracula.

Nici botoxul nu a fost ignorat de blondină. "La botox apelez o dată pe an, între sprâncene, să nu mă încrunt. Atât", a spus Tania pentru Pro Tv Magazin.

Când vine vorba de siluetă, vedeta recunoaşte că, atunci când "sare calul", ia măsuri şi nu dintre cele mai sănătoase.

"Uneori, când sar calul, mai fac şi foamea dar nu mai mult de 2-3 zile. Nu ţin cure sau regim, dar am multe alimente de care nu prea mă ating. Mă abţin de la zahăr, unt, smântână, prăjeli, carne, şi multe altele. Asta nu înseamnă că dacă mi-e poftă, nu mănânc. Am mare noroc că mi se face destul de rar poftă. Asta chiar e un noroc", a adăugat aceasta.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro