Tatăl Adrianei Bahmuţeanu îşi face griji pentru fiica lui: "Nu ştiu ce a fost în capul ei de s-a împăcat cu Prigoană!"

Vestea împăcării Adrianei Bahmuţeanu cu Silviu Prigoană nu l-a încântat pe tatăl vedetei! Dumitru Toma spune că fiica sa este nefericită alături de afacerist şi s-a întors la el doar de dragul copiilor.

"Ea trece printr-o etapă zbuciumată. Nu are încă împăcare. Cred că făcut o concesie în grabă, pentru copii. Poate n-ar fi vrut neapărat să se împace, nu știu ce a fost în mintea ei. După cum o văd, e atât de apăsată, îngrijorată... .Problema principală e că el detestă faptul că are și alte activități. Pe bună sau pe rea dreptate: spune că ea trebuie să aibă grijă de copii. A avut ajutor necondiţionat din partea mamei ei, dar şi ea încearcă să fie că o umbră. Ea nu se află în cele mai bune relaţii cu Prigoană, el n-o suportă", a spus tat[l Adrianei, marţi, în emisiunea "Acces direct", de la Antena 1.

"Primul soţ o bătea pe Adriana"

Bahmu nu ar fi avut o viaţă fericită nici alturi de primul soţ, care era un bărbat ectrem de violent.

"Adriana s-a căsătorit tânără de tot. Avea până în 20 de ani. La început, erau susținuți financiar de sora lui. El era mistuit de niște apucături mai ciudate. Îi bătea pe părinții lui de îi snopea. O bătea și pe Adriana. Din acest motiv, ea a fugit de acasă. S-a dus pe la Piatra Neamț, a venit apoi acasă, s-a pronunțat divorțul. Bahmutean era numele lui. Adriana nu a vrut să renunțe la nume, el a dat-o în judecată, iar ea și-a schimbat numele în Bahmuţeanu", a spus Dumitru Toma.

Declaraţiile tatălui vedetei au venit în contextul în care Bahmu şi Prigoană s-au întors supăraţi din minivacanţa petrecută în Viena, semn că lucrurile ei nu sunt deloc roz, chiar dacă abia s-au împăcat.

Vezi AICI interviul cu tatăl Adrianei Bahmuţeanu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro