Tatăl Denisei Manelista nu poate să îşi mai vada fiica! Ce s-a întâmplat ultima dată când a vizitat-o pe artistă

Tatăl Denisei Manelista nu poate să îşi mai vada fiica © Facebook

Boala cumplită de care suferă Denisa Manelista nu i-a afectat numai pe fanii artistei. Familia ei este într-o durere cumplită de când o văd pe cântăreaţa de 27 de ani într-o stare atât de gravă. Tatăl ei nici nu o mai poate privi.

Cântăreaţa de manele, aşa cum deja ştie toată lumea, este foarte bolnavă şi urmează tratamente pentru a se face bine. Potrivit apropiaţilor, starea sa de acum îi afectează nespus pe membrii familiei. Tatăl ei a suferit cumplit după ce, recent, Emilian Răducu şi-a vizitat fiica, iar imaginea Denisei l-a doborât la pământ. 

Vezi şi: Ultimă oră! Denisa Manelista, intervenție de urgență! Problema ei, disperarea medicilor

După vizita în care şi-a văzut copilul slăbit, fără vlagă şi într-o stare care nu poate fi decât îngrijorătoare, tatăl Denisei a decis că nu vrea să îşi mai vadă fata în această perioadă. Acesta a decis să nu mai vină să o vadă, întrucât acest lucru nu îi face bine nici lui, dar nici artistei.

Aşadar, Emilian Răducu s-a întors la Ştefăneşti şi nu îşi mai aude fata decât la telefon, de câteva ori pe zi. Denisei nu i-ar face bine să aibă casa plină şi să fie cu mai mult de două persoane prin preajmă.

Denisa Manelista face tot ce este posibil pentru a reveni cât mai curând
De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro