Tatăl Gabrielei Cristea, distrus de durere din cauza fiicei sale. Vedeta însărcinată nu vrea să audă de el! ”E un capitol închis”

+2 click pentru
galerie

Eugen Cristea este indurerat de faptul ca fiica lui refuza sa mai vorbeasca cu el, cu atat mai mult cu cat visa sa isi poata vedea nepotul

Eugen Cristea, tatăl Gabrielei, trece printr-o dramă greu de imaginat pentru cineva care se pregătește să devină bunic. Mai exact, în ciuda faptului că ar face orice pentru a ”repara” relația compromisă de-a lungul timpului cu vedeta tv care e acum însărcinată, el se lovește, constant, de un ”zid al tăcerii”.

Eugen Cristea mărturisea, de curând, că își dorește din tot sufletul să își cunoască nepotul pe care, peste mai puțin de jumătate de an, îl va avea. Cu toate acestea, se pare că nu are nicio șansă să se întâmple asta. Pentru că, explică el, în puține cuvinte, deși a încercat să o contacteze pe Gabriela Cristea după ce a aflat că aceasta este însărcinată, s-a izbit de refuzul total al acesteia de a vorbi cu el. 
”Nu am vorbit cu ea. Acum, clar, capitolul acesta este încheiat pentru mine. Vorbiți voi cu ea, eu nu pot, orice aș face. Asta e...”, ne-a spus, îndurerat, viitorul bunic.
Visa să își poată vedea nepotul
”Pe mine nu mă ajută nimeni, în acest moment. Îmi doresc doar sănătate, sper să ajung să îmi văd nepotul sau nepoata. Nu am vorbit cu Gabriela, dar vreau să mă văd bunic. Până acum, toată lumea a profitat de mine, dar acum am și eu nevoie de ajutor”, ne-a spus, trist din cale afară, Eugen Cristea care, de-a lungul timpului, a avut o relație tensionată cu fiica lui, ei nemaivorbindu-și de ani buni.
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit în aprilie 2015, după aproape doi ani de relaţie. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro