Tatăl Simonei Halep, dezvăluiri incredibile despre tenismenă! Marea sportivă este în tratative cu o mare echipă de la noi din ţară

În timp ce Simona Halep se află în Asia, la turneele din China, tatăl sportivei a preferat să rămână în ţară, la Constanţa, Simona fiind însoţită acolo doar de mama ei.  În urmă cu puţin timp, Stere Halep a vorbit în exclusivitate pentru Spynews.ro despre momentul în care fiica ar putea câştiga primul mare turneu de Grand Slam, atât de mult aşteptat de toată lumea. Stere Halep a dezvăluit şi modalitatea prin care Simona ar putea îmbrăca haina militară.

Aflat la Constanţa, Stere Halep a declarat pentru Spynews.ro că nu obişnuieşte să-şi însoţească fata la toate turneele internaţionale la care aceasta participă, dar când rămâne acasă, emoţiile sunt mult mai mari

Stere Halep crede că fiica lui va câştiga primnul Grand Slam anul viitor

. „Nu merg la toate turneele ei. Doar la unele dintre ele. Spre exemplu, voi merge la Turneul Campioanelor, de la Singapore”, a declarat Stere Halep pentru Spynews.ro, tatăl campioanei adăugând totodată că îi este cu mult mai greu să urmărească un meci al fetei sale din faţa televizorului decât dacă s-ar afla pe arenă. „Emoţiile sunt mult mai mari în faţa televizorului”, a mai spus Stere Halep. Tatăl Simonei, considereat un soi de oracol în privinţa previziunilor legate de viitoarele performanţe notabile ale fiicei sale, este convins că anul viitor Simona va câştiga un turneu de Grand Slam. „A demonstrat că este într-o formă foarte bună. Eu cred că va câştiga un turneu de Grand Slam anul viitor”, a mai spus Stere Halep care a dezvăluit şi modalitatea prin care fiica lui ar putea îmbărca în viitor haina de ofiţer al armatei române. „Ştiu că cei de la Steaua şi-au dorit să o aibă ca sportivă. L-am cunoscut pe domnul George Boroi, comandanrtul clubului, dar doar atât. Nu s-a discutat nimic concret pe tema asta. Eu cred că cei de la Steaua ar trebui să discute direct cu Simona pe această temă”, a încheiat tatăl jucătoarei. În cazul în care va semna cu clubul Steaua Bucureşti, Simona Halep ar putea ajuge direct la gradul de căpitan după echivalarea studiilor universitare.

I-au pus imaginea pe maşini

În vederea Turneului Campioanelor de la Singapore, organizatorii evenimentului au ales să promoveze competiţia într-un mod aparte. Multe dintre maşinile care circulă prin oraş au fost colantate cu chipul Simonei Halep. "Suntem convinşi că şi la această ediţie a turneului  interesul spectatorilor va fi unul foarte mare", au precizat organizatorii pe site+urile de specialitate.

Citeşte şi:

Simona Halep, dată de gol! Metoda incredibilă prin care apelează la psiholog

Simona Halep, eliminată în semifinalele de la Roma


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro