Tatăl unei artiste celebre a făcut-o praf pe cântăreață din câteva cuvinte! Avem DOVADA

+6 click pentru
galerie

Ea este una dintre artistele care, în ultimii ani, se bucură de succes în lume amanelelor, fiind, totodată, și una dintre cele mai curtate interprete din acest domeniu. Doar că, pare-se, orice bărbat care și-ar dori să ajungă la inima ei trebuie să ”treacă” întâi de tatăl acesteia și de felul direct al acestuia.

Mai exact, Roxana Dobrițoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, este, în ultima vreme, mai mult plecată prin străinătate. Iar tatăl ei, Mugur, nu se ferește, deloc chiar, să îi spună, verde-n față, ce crede el despre excursiile pe care le face artista.


Iar discuția, culmea, a fost făcută publică, Mugur reproșându-i fiicei sale că nu se ferește deloc să facă mari cheltuieli pentru a se distra la Paris. Mai mult decât atât, după ce i-a spus că este cheltuitoare și că nu se uită la bani când vine vorba de răsfățul cu băuturi extrem de scumpe și cine în restaurante de lux, tatăl Roxanei Dobrițoiu a pus-o la punct. Și i-a amintit că, dacă ea se distrează la Paris, a ”cam uitat” să facă un lucru extrem de important. Mai exact, să plătească curentul. ”Ți-au tăiat curentu`”, i-a spus, pe contul de socializare, drept comentariu la o fotografie, tatăl vedetei, făcând-o de râs în fața amicilor ei virtuali.

Spune că nu are bani pentru că și-a luat casă
„Am reuşit să îmi cumpăr casă. În sfârşit, pot să zic că m-am pus la casa mea. Chiar dacă mai e mult până o să mă mut, sunt foarte fericită”, ne-a mărturisit Roxana Dobriţoiu.  După ce şi-a cumpărat casa mult dorită, în conturile nepoatei lui Adi de la Vâlcea bate vântul. Pentru a-şi îndeplini dorinţa, Roxana Dobriţoiu a scos din buzunar aproximativ 70.000 de euro.  
Tânăra Roxana Dobriţoiu este cunoscută în lumea muzicii de petrecere, întrucât, pe lângă faptul că este nepoata lui Adi de la Vâlcea, este şi cântăreaţă.  
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro