VIDEO / Tatiana de la "Mireasă pentru fiul meu", într-o relaţie amoroasă cu unchiul ei? "Am fost bona fetiţei lui şi... "

Tatiana de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut dezvăluiri din viaţa intimă. Concurenta este bănuită că ar fi avut o legătură amoroasă cu unchiul ei.

După ce a vorbit despre foştii ei iubiţi, concurenta a povestit detalii despre unchiul ei mai mare decât ea cu opt ani. Se pare că tânăra a scris pe toate obiectele ei numărul de la maşină a unchiului ei. Tatiana a fost bona fetiţei lui în Cipru, iar după ce el s-a despărţit de soţie, s-au întors amândoi în România.

"După relaţia aia de 4 ani, am stat 3 luni singură şi pe urmă m-am consolat în braţele altui bărbat. Eu i-am zis că accept propunerea lui, dar să nu îmi ceară mai mult decât pot să-i dau. Ne-am despărţit din cauza distanţei. El locuia în Germania, eu a trebuit să plec în Cipru. Din zece luni doar două luni am stat amândoi. Între mine şi el nu s-a întâmplat nimic. Mi-a părut rău. Am încercat o dată să avem ceva, dar simţeam că parcă trădam ceva. Îmi plăcea să vorbesc cu el. Unchiul meu are o fetiţă şi eu am fost bona ei şi m-am întors din Cipru cu unchiul meu, după ce el s-a despărţit de soţie. Nu a avut nicio legătură despărţirea lui de soţie cu mine. Am scris numărul lui de maşină pe cănile mele, pe caiete, din obişnuinţă", a declarat Tatiana, vineri, în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu" a pierdut lupta cu kilogramele! Cum a ajuns să arate nevasta lui Nicolae

S-a stins focul pasiunii? Ce fac Nicolae şi Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu" în miezul nopţii, când nu au somn

Nicolae şi Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu", imagini din dormitor! Cum îşi răsfaţă tânărul soţia


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro