Tavi Oprea, câștigătorul ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, a dat lovitura! Cel mai mare vis i s-a împlinit
Publicat pe 12.01.2015 la 11:41 Actualizat pe 12.01.2015 la 13:26
Finalul lui 2014 a fost unul plin de bucurie pentru Tavi Oprea. Nu numai că a câștigat competiția ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și marele premiu de 80.000 de euro, dar
Finalul lui 2014 a fost unul plin de bucurie pentru Tavi Oprea. Nu numai că a câștigat competiția ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și marele premiu de 80.000 de euro, dar a și început déjà lucrul alături de chef Florin Dumitrescu.
Pe lângă premiul în bani, show-ul a oferit câștigătorului și un contract într-u restaurant de top din Capitală, astfel că Tavi și-a luat în primire noul job încă de la sfîrșitul lui decembrie. ”Sunt foarte bucuros să pot lucra cot la cot cu chef Florin, el este un tip foarte prietenos, deschis, cu care mă înțeleg foarte bine și care îmi dă sfaturi utile. Chiar înainte de Anul Nou am mers la restaurant, la Tapo, pentru a cunoaște echipa, pentru a mă familiarize cu bucătăria, meniul și tot ce presupune lucrul acolo”, povestește Tavi.
Așa se face că noaptea dintre ani l-a prins pe câștigătorul ”Hell’s Kitchen” la lucru. ”Am lucrat împreună cu Florin la pregătirea preparatelor pentru Revelionul organizat la restaurant și recunosc că îmi era dor de adrenalina muncii în bucătărie. De atunci am intrat în pâine, cum se spune, și sunt nerăbdător să vin și eu cu idei noi, să ne jucăm cu ingrediente, să dăm o notă aparte meniului”, mai spune bucuros Tavi, care odată cu această cooptare în echipa lui Florin Dumitrescu s-a și mutat în București.
La rândul lui, juratul de la ”Hell’s Kitchen” mărturisește că Tavi este genul lui de bucătar, astfel că au o colaborare ce se lasă mereu cu idei originale: ”Tavi are imaginație și este foarte muncitor. Își dorește mereu să facă lucrurile fără cusur, e perfecționist și luptă pentru ideile sale. În plus, se simte experiența pe care a dobândit-o în restaurantele din străinătate în care a lucrat. E dornic să învețe cât mai mult, iar eu unul îi prevăd un drum frumos în bucătărie”, spune chef Dumitrescu.