Te aşteptai la aşa ceva?!? Ce s-a întâmplat cu Barbie de România după leșinul de la "X Factor"?

Sursa Foto Antena 1

A devenit instant faimoasă după prestaţia de pe scena "X Factor", atunci când a leşinat după primele versuri ale piesei pe care o interpreta.

Barbie de România nu a trecut mai departe în competiție pentru că nu a reușit să obțină cei trei de DA, dar a ajuns cunoscută de o țară întreagă.Dovadă stau vizualizările obținute de concurentă pe canalul de YouTube. Mai mult de un milion de oameni au zâmbit sau au rămas șocați de leșinul tinerei.

Cine este Barbie de România?

Sabrina Fabian a povestit înainte să urce pe scena "X Factor" că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat pentru că în România nu mai există un patinoar potrivit pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, a declarat ea, în cadrul emisiunii X Factor de la Antena 1. După ce s-a vopsit blondă a devenit Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, a adaugat ea. Tânăra a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie în contul ei personal de Facebook. Chiar dacă prestaţia de la X Factor nu a fost reuşită, blonda a decis că e timpul să-şi încerce norocul pe reţelele de socializare. „Barbie de România” a postat un videoclip în care încearcă să cânte melodia „Love the way you lie", dar prietenii ei virtuali au criticat-o dur prin comentarii precum: "N-ai treabă cu muzica”, „Caloriferul meu e mai bun” sau „Ești afonă”.

T.S

Citeşte şi: 
Mesajul care i-a lăsat pe toţi mască! După ce a fost bănuită că are silicoane, "Barbie de România" a decis să spună adevărul
Ce dotată e! "Barbie de România" şi-a etalat sânii în costum de baie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro