Teodor de la "Mireasă pentru fiul meu", declaraţie de dragoste emoţionantă! Ce i-a spus Ionelei la o lună de la nuntă

Teodor de la "Mireasă pentru fiul meu" este un adevărat cuceritor, care ştie cum să-şi răsfeţe proaspăta soţie. La o lună de la nuntă, tânărul i-a făcut o declaraţie emoţionantă Ionelei, femeia care i-a cucerit inima.

Teodor de la "Mireasă pentru fiul meu" a postat pe o reţea de socializare un mesaj emoţionant pentru soţia lui, Ionela. Fostul concurent al reality showului matrimonial i-a mulţumit iubitei sale soţii pentru toate momentele petrecute împreună şi să-şi întărească jurămintele faţă de aceasta.

"Azi am împlinit o lună de când am spus cel mai hotãrât "Da" din viața mea, de când suntem soț şi soție! Îți mulțumesc pentru toate clipele petrecute alături de mine şi că ai ales să fiu soțul tãu. Eşti cea mai bună soție din lume, te-am aşteptat mult să apari în viața mea, dar a meritat! Te iubesc cu toată fiinţa mea!", este declaraţia de dragoste făcută de Teodor soţiei lui, Ionela, pe o reţea de socializare.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeste si:

Emoţii mari pentru un cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu"! Astăzi a primit inelul

Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminat! Elly este devastată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro