6 milioane de italieni au fost cu ochii pe Alexandra Dinu: "Este o surpriză chiar şi pentru mine"

+2 click pentru
galerie

Alexandra Dinu

Alexandra Dinu face furori in Italia. Serialul “Rosso San Valentino”, în care frumoasa romancă joacă rolul principal, a stabilit un nou record de audienţă, a patra parte a producţiei regizate de Fabrizio Costa fiind urmărită de aproape 6 milioane de italieni şi înregistrând un share de 20,12%. Primul episod a fost adunat în faţa micilor ecrane 5 milioane de telespectatori.

“Toate cele patru episoade difuzate până acum au câştigat bătălia pentru rating, deşi am fost la concurenţă cu emisiuni politice şi meciuri de fotbal. Producătorii sunt mulţumiţi că audienţa a crescut cu aproape 1 milion de telespectatori de la prima parte la a patra parte, iar trendul ascendent continuă. Este o surpriză foarte plăcută chiar şi pentru mine acest rezultat”, declară Alexandra Dinu.

Actriţa își dorește ca prestaţia ei din “Rosso San Valentino” sa fie doar începutul unei serii lungi de roluri mari în filme de cinema, seriale de televiziune dar şi în piese importante de teatru.

“Am început deja să primesc oferte pentru noi proiecte, atât în televiziune cât şi în cinema. Nu pot să dau detalii, însă am mers la câteva castinguri. Visul meu rămâne însă acelaşi: de a juca într-un film al lui Woody Allen. Îmi mai doresc şi să joc într-o piesă de teatru şi chiar am un scenariu pregătit în aceast sens”, mai declară Alexandra.

Serialul “Rosso San Valentino” are şase părţi a câte 100 de minute fiecare, ultimele două episoade urmând a fi difuzate marţea şi miercurea viitoare, la Rai 1. Serialul poate fi urmărit şi în România, de la ora 22:15.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro