FOTO / Thylane Blondeau, transformare uluitoare. Cum arată acum fosta "cea mai frumoasă fetiţă din lume"

+7 click pentru
galerie

Aşa arăta fata la vârsta de 6 ani © Facebook

Thylane Blondeau, acum în vârstă de 16 ani, a devenit la vârsta de 6 ani cea mai frumoasă fată din lume. Ulterior, fata a primit numeroase oferte de la diverse reviste de modă. În prezent, Thylane Blondeau s-a schimbat şi pare că a mai pierdut din inocenţa şi puritatea angelică care o recomandau. 

Ochii săi mari, de culoare albastră, au reprezentat cheia succesului pentru Thylane Blondeau. Chiar şi aşa, deşi a fost remarcată la vârsta de şase ani, pozase ca model încă de la vârsta de patru ani, notează The Sun.

Nu puţini au fost oamenii care au acuzat faptul că fetiţa poza în ipostaze mult prea provocatoare pentru vârsta de 6 ani. 

"Singurul lucru care m-a şocat în legătură cu poza este colierul pe care l-a purtat, care era în valoare de 3 milioane de Euro", afirmă mama fetei. 

"Eşti mult mai vulgară acum", a afirmat unul dintre fanii fetei pe o reţea de socializare.

La vârsta de 16 ani, Thylane Blondeau arată total diferit. Inocenţa fetei a dispărut în mare parte, iar primul tatuaj şi-a făcut apariţia pe mâna sa. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro