Tily Niculae, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre SARCINA PIERDUTĂ: "Acum trebuia să-mi ţin în braţe cel de-al doilea copil"

Tily si fiica sa - foto: facebook

Tily Niculae nu poate uita nici acum drama prin care a trecut! Actriţa a avut parte de momente cumplite atunci când a pierdut o sarcină în a opta săptămână. Vedeta a avut un şoc atunci când medicul i-a zis că inima copilului, pe care trebuia să îl ţină în braţe a încetat să mai bată.

Deşi şi-a dorit foarte mult să devină mamă din nou, problemele de sănătate nu i-au permis acest lucru. Vedeta a făcut o postare emoţionantă pe blogul ei personal, prin care a vorbit deschis despre suferinţa ei.

"Eu trebuia să îmi ţin în braţe cel de-al doilea copil, alte femei fac eforturi peste eforturi ca să aibă un copil în braţe, iar altele, pur şi simplu îşi bat joc de această minune. Prin nepăsare, prin lipsa dorinţei de a avea o educaţie, o viaţă sănătoasă pentru ele şi pentru puiul acela de om nevinovat! Cred că a fost prima oară când am îndrăznit să îl întreb pe Dumnezeu: DE CE?”, a scrie Tily pe blogul personal.

Tili a tras un semnal de alarmă privitor la toate femeile care au şansa să aducă pe lume copii, dar îi părăsesc fără nicio explicaţie.

“Mi-au dat lacrimile de ciudă, de neputinţă, de oftică!” , mărturiseşte actriţa.

Tili Niculae şi-a cunoscut soţul la vârsta de 16 ani şi s-a căsătorit după patru ani de relaţie. Actriţa are o fetiţă pe nume Sofia, în vârstă de cinci ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro