Știm ce ritual are Bute înainte de meciurile importante! Are legătură cu... cocoșelul
Publicat pe 28.11.2015 la 23:59 Actualizat pe 28.11.2015 la 23:49
Lucian Bute va urca din nou în ring, în această dimineaşă, în faţa britanicului James De Gale, actualul deţinător al centurii IBF, la categoria supermijlocie. Bute vrea cu tot dinadinsul să-şi recapete centura pe care a deţinut-o între octombrie 2007 şi mai 2012.
Lucian Bute va urca din nou în ring, în această dimineaşă, în faţa britanicului James De Gale, actualul deţinător al centurii IBF, la categoria supermijlocie. Bute vrea cu tot dinadinsul să-şi recapete centura pe care a deţinut-o între octombrie 2007 şi mai 2012.
Lucian Bute are un obicei foarte puţin cunoscut de publicul larg, o superstiţie de care mare pugilist ţine mereu cont. Spynews.ro a aflat că, ori de cîte ori vine în România, Lucian vizitează localitatea Costache Negri din judeţul Galaţi, unde, la masa de prânz, este servit cu friptură de cocoş, mămăliguţă cu usturoi, vin roşu, iar ca desert primeşte plăcinte cu brânză dulce.
Lucian Bute alături de tatăl său (foto dreapta) şi de Emanoil Savin, naşul său de cununie, înfruptându-se din friptura de cocoş
Un apropiat al campionului ne-a declarat pentru Spynews.ro că niciodată Lucian nu uită să treacă pe la Costache Negri pentru a se înfrupta din minunăţia de friptură. „Chiar mi-a spus că dacă nu mănâncă această friptură de cocoşel nu-i merge bine atunci când se întoarce în Canada”, a precizat sursa Spynews.ro.
Citeşte şi:
ŞOC! Lucian Bute s-a accidentat grav şi nu mai poate boxa