Știm ce va face Reghe când se va retrage din lumea fotbalului! Are planuri mari pe ”tărâmul făgăduinței”

Anamaria Prodan-Reghecampf a făcut pentru Spynews.ro o dezvăluire şocantă privind viitorul lui Reghe, soțul ei, care, în prezent, deţine funcţia de antrenor principal la echipa bulgară Litex Loveci. Mai exact, ea ne-a mărturisit ce au stabilit să facă, împreună, în momentul în care antrenorul se va retrage din lumea fotbalului.

După ce i-a organizast o petrecere surpriză soțului ei, Anamaria Prodan ne-a mărturisit că, după ce au discutat îndelung, au stabilit ce vor face în momentul în care Laurențiu va decise că este cazul să spună ”Adio” lumii fotbalului. „Laur este un bucătar excelent. Cele mai bune mâncăruri din lume el le prepară. Îi place foarte mult să gătească. I-am şi spus că după ce va termina cu fotbalul, pe la 70 de ani, trebuie să ne deschidem neapărat un restuarant în Las Vegas, care se va numi, evident, Reghecampf. Sunt ferm convinsă că va avea mare succes”, a adăugat ea. 

Anamaria Prodan a dezvăluit şi ce cadou i-a făcut soţului ei cu ocazia petrecerii surpriză pe care i-a organizat-o la Snagov cu ocazia împlinirii a 40 de ani. ”Noi, de fiecare dată, obişnuim să ne facem cadouri. Acum, de ziua lui i-am făcut cadou o cutie cu tigări personalizate. Avem tot ceea ce ne trebuie. Pentru viitor nu vrem să ne cumpărăm ceva în mod special. Suntem o familie fericită. Eu am venit special din America pentru a-i organiza ziua de naştere. A fost o surpriză deoesebită pentru că nu se aştepta la aşa ceva”, a precizat Anamaria Prodan.

Citeşte şi:

VIDEO / Laurenţiu Reghecampf, petrecere surpriză de ziua lui pregătită de Anamaria Prodan! Elena Udrea a fost şi ea invitată la eveniment

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în ipostaze tandre pe Internet! Fanii au rămas cu gura căscată

Anamaria Prodan, într-un costum de baie minuscul. Demult nu aţi mai văzut-o pe "impresara sexy" aşa. Fanii au explodat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro