Tinu Vereșezan nu își revine după moartea bunicii lui! Ce vis nu îi dă pace constant: "Am slăbit și din cauza asta"

+2 click pentru
galerie

Tinu Vereșezan © Antena Stars

Tinu Vereșezan a trăit momente grele la începutul lunii august, când bunica lui s-a stins din viață. Artistul a slăbit și recunpaște că suferă cumplit după pierderea femeii care l-a cresut.

De când bunica lui a murit, Tinu Vereșezan acceptă greu ideea că a rămas fără femeia care l-a crescut. Artistul a slăbit și a are chiar și insomnii.

"Am avut un deces în familie, bunica mea s-a dus la cei drepți.  Ea a fost persoana care m-a crescut, m-a educat, mi-a dat cei 7 ani de acasă. Era o fire foarte veselă, era o persoană foarte muncitare, am învățat că dacă vreau ceva în viață trebuie să muncesc (...) Am slăbit și din cauza asta, nopțile nu le mai dormeam, am luat medicamente", a declarat Tinu Vereșezan pentru "Agenția VIP".

Cântărețul de muzică populară o visează constant pe bunica lui

"La două zile i visez, mă întreabă ce să-mi facă de mâncare. În ultimele luni de viață ea nu a dat de bănuit că se duce. Mai mergeam de la ea și mai dăfrs câte o palincă. Ultimul vis, chiar acum două nopți, am visat cum venea <<Hai nepoate să dăm o palincă>>, A doua zi am fost să dau de pomană", a mai spus artistul la Antena Stars.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro