Toată lumea bănuia de mult timp asta, iar Bianca Drăguşanu tocmai a confirmat. Victor Slav este vizat

+6 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav formează cu o familie frumoasă împreună cu fetiţa lor © Instagram

Bianca Drăguşanu este o femeie fericită, şi chiar dacă toată lumea bănuia asta, vedeta şi-a făcut curaj şi a recunoscut.

Bianca Drăguşanu are o familie frumoasă, un soţ care o iubeşte şi o minunăţie de copil care îi face viaţa extraordinară. Lucrurile îi merg bine şi în plan profesional, acolo unde a câştigat conflictul cu Gabriela Cristea şi, implicit, şi fotoliul emisiunii pe care o prezintă. Bianca Drăguşanu are o carieră din ce în ce mai înfloritoare, iar viaţa personală îi este aşa cum şi-a dorit mereu. Un soţ bun în persoana lui Victor Slav şi un copil ascultător, de toate aceste lucruri a avut nevoie Bianca Drăguşanu şi iată că acum le are. Vedeta a vorbit despre Valentine's Day şi a recunoscut că este o femeie iubită şi fericită pentru că, spune ea, iubirea nu se apropie de cei trişti.

"Fie că Valentine's Day este o sărbătoare de import sau din ţara noastră este oricum binevenită în vieţile noastre. Iubirea nu se apropie de cei trişti. Dragostea este o alegere, la început este chimia, etapa de flori şi bomboane, exact ce se oferă azi cadou. Apoi etapa suprasaturării, când partenerii cred că totul devine serios şi vor o gură de aer. La trei, îşi descoperă defectele şi e etapa conştientizării, dar ne dăm seama că dragostea este mai mare decât defectul. Dar dacă defectul ne stă în ochi plecăm către alţi fluturi. Dacă e iubire adevărată se merge mână în mână", a spus Bianca Drăguşanu despre iubire.

În plus, Victor Slav a făcut un gest extrem de romantic pentru soţia sa, surprinzând-o în emisiune cu un buchet superb de trandafiri. Momentul cu cei doi îl puteţi vedea în galeria foto.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro