Au rămas prieteni de dragul copiilor, dar s-a săturat. Denise Richards îl dă în judecată pe Charlie Sheen

Denise Și Charlie / foto: Hepta

Nici bine nu s-a stins scandalul pe care Charlie Sheen l-a deschis anul trecut, că o nouă ceartă fără precedent stă să înceapă.

Denise Richards, fosta soție a prtagonistului din ”Doi bărbați și jumătate”, vrea să îl dea în judecată pe acesta și îl acuză de un fapt extrem de grav.

Actrița susține că Charlie a luat banii din conturile de economii ale celor două fetițe pe care le au împreună, pentru a-și satisface viciile.

Charlie Sheen a vândut o locuință care era moștenirea fetițelor și nu a pus banii în conturi după vânzare. El a câștigat după această vânzare aproape 7.5 milioane de dolari, informează Radaronline.com.

La finalul anului trecut, Charlie Sheen a șocat pe toată lumea atunci când a declarat că a fost diagnosticat cu HIV, după ce mai multe publicații au speculat acest lucru. Denise i-a fost alături de tot parcursul scandalului și nimeni nu se aștepta la această reacție a sa.

Mai multe iubite s-au gândit atunci că este o ocazie incredibilă pentru a mai câștiga niște bani, așa că l-au dat în judecată.

Charlie Sheen este unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani, fiind celebru pentru rolurile din "Spin City", "Two and a half Men" sau "Anger Management". În anul 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din SUA, cu 1,8 milioane de dolari pentru episoadele din seria "Doi bărbaţi şi jumătate", scrie Wikipedia.

În viaţă personală, Sheen a avut probleme din cauza consumului de alcool şi stupefiante. În anul 2011, el a fost concediat de CBS din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate".


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro