Toată lumea o știe superbă pe Alexandra Dinu, dar uite cum arată nemachiată! Imagini fără Photoshop sau alte "artificii" cu fosta nevastă a lui Adrian Mutu

+3 click pentru
galerie

Alexandra Dinu © arhiva

Alexandra Dinu este una dintre cele mai frumoase românce. Aceasta se bucură de un aspect fizic de invidiat, având trăsăturile feţei perfecte.

Ne-am obişnuit ca vedetele să fie mereu machiate şi aranjate şi să arate impecabil în orice împrejurare. Dar, cele mai curajoase, se arată nemachiate, iar printre ele se numără şi Alexandra Dinu care a publicat câteva fotografii care o surprind fără strop de machiaj.

Şi dacă ne-am fi aşteptat să existe o diferenţă colosală între Alexandra Dinu machiată şi aranjată şi Alexandra Dinu fără machiaj, ei bine fotografiile demonstrează că vedeta are o frumuseţe aparte, indiferent dacă este machiată sau nu.

Fotografiile o prezintă fără un strop de machiaj, dar ochii albaştri ai Alexandrei Dinu şi faţa sa fără imperfecţiuni demonstrează că frumuseţtea sa nu are nevoie de retuşuri. Aceasta se bucură de un chip perfect, iar trăsăturile sale ies în evidenţă chiar şi atunci când aceasta alege să fie naturală.

Voi ce perere aveţi? Arată Alexandra Dinu bine fără machiaj?

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro