Toată lumea se întreabă cine e iubitul Simonei Halep! Spynews a aflat! Indiciu: s-a iubit şi cu o prezentatoare tv

Simona Halep este una dintre cele mai admirate şi comentate vedete. Şi odată cu succesul răsunător de pe plan profesional, toata lumea a început să se întrebe cine este bărbatul care îi este alături. Zvonuri au fost, dar niciodată nimeni nu a ştiut adevărul. Până acum.

Spynews a aflat cine este iubitul Simonei. Şi ca să nu vă mai ţinem pe jar, vă spunem că cel care pare să-i fi furat inima este nimeni altul decât fiul lui Teia Sponte, Costa. După cum se ştie Teia Sponte(foto jos) este asociatul, dar şi cel mai bun prieten al lui Gigi Becali. Fiul acestuia Costa Sponte se pare că ar  trăi o poveste de dragoste cu celebra tenismena. Acesta se pare că o însoţeşte pe Simona la toate meciurile, iar aceasta din urmă nu ratează nicio ocazie de a-i mulţumi pentru susţinere.Cine este Costa Sponte

Fiul lui Teia Sponte este un june cu pasiune pentru domnişoarele frumoase. Se pare că printre cele care i-ar fi picat cu tronc ar fi fost şi Mădălina Pamfile. Din păcate pentru el, Mădălina dorea altceva, aşa că după câteva întâlniri, i-ar fi dat papucii, că era cam timid.A urma apoi o prezentatoare tv, Alexandra Tararache. Dar nici cu aceasta nu a durat mult. De data aceasta însă, nu prezentatoarea i-ar fi dat papucii, ci Costa ar fi decis că e mai bine să aibă o relaţie cu Simona. Nici Alexandra nu e de lăsat, dar tenismena e clar mult mai de succes decât o prezentatoare tv de care nu a auzit nimeni.

CITEŞTE ŞI   Şi bărbaţii plâng câteodată! Andrei de la Alb Negru recunoaşte! Ce l-a făcut să clacheze?

Dragoste ca-n prima zi! Anda Adam s-a dezlănţuit! Iubitul o "încinge" în plină stradă!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro